• krvaveoči
    75
    ispravioooo,skroz sam skrenuo
  • Facke
    9.1k
    Zazelil di da ih pojedeme kak je repka pojela Spanjolsku v prvem poluvremenu. Mislim da je vreme da ovu sezonu napokon odigrame pravu i dobru utakmicu 90 minot.
    Kova je sad iste imel tri tjedna da si zamisli i poslozi kak misli protiv Hajduka igrati. Al optimist nisam da bu nasa igra na neke licila.
  • 1986južnjak
    42
    Kazu da ce bit lose vrime, kisa i slicno. To bi nama cak odgovaralo. Jaci smo u skoku, a igra nam pod kovom ionako ne lici na nesto.
  • Jos-Optimus
    13.8k
    lose vrijeme i teren nikad nisu isli na ruku losijoj ekipi
  • Thor
    4.5k
    da,za subotu sad gledam na ovom placenim aplikacijama za vrijeme da je predvidjena jaka kisa (mozda se jos promjeni) ali najava je do 50mm kise.
    Samo da ne bude kao (ne znam vise koja godina je bila 2006/7 ili 2005 ne znam vise, tak nekaj) kad smo dosli dole isasal je sudac na teren s loptom hitil u lokvu i dao znak da se utakmica otkazuje i ajd nazad u Zg.
    Srecom sad je tekma u 15h pa mozda jos ne stigne tolki potop biti ak bu bas padalo. Onda je bila u 20h cini mi se.
    Nadam se da nebu potop. :confused:
  • Keyser Soze
    21.3k
    Samo da ne bude kao (ne znam vise koja godina je bila 2006/7 ili 2005 ne znam vise, tak nekaj) kad smo dosli dole isasal je sudac na teren s loptom hitil u lokvu i dao znak da se utakmica otkazuje i ajd nazad u Zg. — Thor

2013. je bio potop i odgođena utakmica koliko se sjećam.
  • Thor
    4.5k
    mozda je onda bila ta,fakat se ne sjecam koja je bila sezona. Znam da smo dosli dolje,padalo je danima prije a i taj dan,tekma je bila navecer pa je ovaj sa pol sata zakasnjenja izasel bacil loptu u vodu i fuckal otkaz utakmice. I jbg,pakiraj se u auto i nazad. Uzas :roll:
  • shameless86
    2.4k
    2005 je derbi odgođen bio u 12 mj...odigran oko valentinova meni se čini
  • T90d
    3.3k

Još jedan je bio odgođen, mislim da upravo taj 2013. jer se igralo utorkom/srijedom nakon odgode. Znam jer sam bio u zadnjem busu kojeg su dofurali na školjku. Tribina je već bila puna, a još je masa ekipe ostala u Dugopolju.
  • Droljo
    32.5k
    lose vrijeme i teren nikad nisu isli na ruku losijoj ekipi — Jos-Optimus

Valjda obrnuto
  • Jos-Optimus
    13.8k
    sarkazam brate, sarkazam :)
  • Droljo
    32.5k

Alarm mi još ne radi. Rano je. :lol:
  • NitkoBitan
    40k
    Koliko je proslo od nevremena a oni ce jos kisnut zbog rupetina na krovu stadiona. Nisu u stanju zamijenit par leksan ploca a oni bi rusili i gradili novi stadion, a jos smijesniji dio - odgovorno brinuli o njemu :rofl:
  • Olmic
    6.1k
    Je uopće ostalo šta još natkriveno tamo na jugu di smo mi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.