• javolimtebejako
    6.4k
    Ovaj Ronaldo je samo pokazao o kakvom je egocentriku rijec — ZG plavi 01

kakav je to bolesnik, lik je sastavio dokument izborniku sta da kaze na pressici o njemu, medu ostalom da je pogrijesio sto je poslao igraca razine Pelea i Maradone na zagrijavanje i onda ga nije uveo u igru. ovo stvarno nemos izmislit hahahah
  • NORTE
    27.9k
    Pogledao sam malo kaj je to taj famozni Arapski zaljevski kup.

Natjecanje od osam država u dvije skupine iz koji prve dvije direktno ulaze u polufinale kupa.
    Natjecanje koje su UAE već dva puta osvojili.
    Natjecanje u kojem odavno sudjeluje Jemen koji nije dio zaljeva.

To nekakvo medijsko i kvazidesničarsko glorificiranje Dalića zbog finala Arapskog zaljevskog kupa je zaista smiješno, no dogodilo se istovremeno kad i sramotan poraz od Engleske pa je buknulo.

UAE su ultra bogata nacija prepuna naturaliziranih Brazilaca i stranaca u repki.

S tim Brazilcima u repki pobijediti Jemen, Oman i Bahrein dovoljno je za ulazak u nekakvo reginalno finale arapskog poluotoka.

Dalić je superuspješan izbornik Hrvatske s kojom je osvojio 3 velike medalje i sve pet, a sada samo bere vrhnje s malom bogatom nacijom za koju igra desetak "Sammira" pa ima ogromnu prednost pred ostalom arapskom i azijskom konkurencijom.
  • Krizy
    77k

TM vrijednost u milijunima eura:
    29.75 - UAE
    21.43 - Saudijska Arabija (poraz)
    19.90 - Katar (neriješeno)
    16.60 - Irak
    6.98 - Oman (pobjeda)
    6.08 - Bahrein (pobjeda)
    4.73 - Kuvajt
    1.98 - Jemen (pobjeda)

Dobio je tri od četiri najjeftinije momčadi, a protiv dvije koje su najveće po vrijednosti nakon UAE nije uspio pobijediti.

Slaviti finale ovoga je kao slaviti drugo mjesto Hrvatske na turniru momčadi bivše Jugoslavije.
  • ZG plavi 01
    694
    vau, zbilja mi je nevjerojatno da su kvalitetniji od Saudijaca koji redovito igraju svjetsko
  • Zagabriia
    0
    Sve je to u redu, ali ne znam kakvu životnu situaciju moraš imati da bi tražio neku manu jednom Daliću.

Sad će vjerojatno uslijediti odgovor: „To je za one koji ga dižu u nebesa.“

Ali tko ga to diže u nebesa? Ja to stvarno ne mogu upratiti.

Tih nekoliko članaka privuče pažnju, ali ih se vrlo lako može preskočiti. Zato mi ta količina toksičnosti prema Daliću uopće nije jasna.
  • ZG plavi 01
    694
    gle stari, ja ne volim Dalica, ali on kao njihov izbornik ne moze pricati drukcije, mora pricat te stvari jer ce popit otkaz
  • KtcGoat
    8k
    Josko na transfermarktu sa 70 na 75, Vuskovic sa 60 na 65
    Josko je sa ovime 2 najskuplji lijevi bek na svijetu po TM(iza Mendesa), a Vuskovic sedmi najskuplji stoper
    S obzirom na recentne rezultate, izgleda malo ironicno, ali da :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.