• VolimDinamoOo
    919
    Dobro jutro radni narode. Danas igra Dinamooo.. imam tri zelje, zelje- lagana pobjeda, nema ozljeda i fuzy u prvih 11
  • STEVIE
    14
    Danas je na redu Kup – Vukovar 1991 protiv Dinama.

Nakon dva tjedna bez službene utakmice, Plavi se vraćaju na teren i čeka ih gostovanje u Vukovaru. Kup je uvijek specifičan, pogotovo na gostovanju protiv ekipe koja nema što izgubiti, tako da očekujem ozbiljan pristup od prve minute.

Kovačević je već rekao ono što svi želimo čuti – cilj je prolazak dalje i obrana naslova. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li biti nekoliko promjena u sastavu i hoće li priliku dobiti igrači s manjom minutažom, ali bez obzira na sastav, očekivanja su jasna: odraditi utakmicu kako treba i izboriti četvrtfinale.

Vukovar je ove sezone već pokazao da zna biti neugodan, zato nema mjesta opuštanju. Ali ako Dinamo uđe maksimalno ozbiljno i nametne svoj ritam, vjerujem da bi kvaliteta trebala doći do izražaja.

Moja očekivanja: čvrst početak, riješiti utakmicu na vrijeme i bez nepotrebne drame.

Ajmo Plavi!
  • mali M
    10.9k
    Kova baš mora pronaći u sebi vođu ove momčadi jer nam inače slijedi opet mučenje.
    Pokazali su igrači da kad dignu tempo da nam nema tko parirati u ligi, na tome mora graditi Kova taktiku. Stisni, zabi 3 pa onda lagano taktiziraj i rotiraj.
  • rokikaciga
    18.8k
    Jel moguce da nema prijenosa?
  • rokikaciga
    18.8k
    hvala!
    Uvijek na Sofi pogledam ali ocito nemaju najtocnije podatke
  • De Oliveira
    1.9k
    Netko je ranije napisao nadam se u sredini Taylor-Kravtsov-Stojkovic. I ja se nadam njima i na krilima Rodriguez i Almena. U obrani Galesic i Mikic
  • Masto
    2.6k
    ako misli tako počet i u splitu oke jer bi me začudilo da ne počne s onima koji ce i u splitu igrat
  • ElDorado
    15.7k
    Ivanušec bu lijeva osmica sigurno. Volio bi Fuzija od prve minute.
  • Mr Anderson
    22.6k
    Očekujem da i danas i u Splitu krenemo s trojkom Kravtsov-Kačavenda-Stojković, Ivanušec vjerojatno lijevo.
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Ovo mi se cini najsigurnijim i najboljim rijesenjem. Nadam se da se i Kova slaze.
  • Mr Anderson
    22.6k
    Ja bi vodio i Fuzya u Split za svaki slučaj.
  • fakin
    6.9k
    ma kakav rus. zajc je 100% siguran za Poljud.
  • Dinamovapriča
    1k
    Napokon Mikić starta! :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.