• crophantom
    8.8k
    Placu UDBAši o centralizaciji, Split zasluzuje bolje, ZG=BG, a elegantno zaborave napomenuti da će država pomagati i s Brodaricom, Spaladium Arenom i Gripama.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Nek si zovu PiriČa i onog Ukrajinca.
  • Sajla
    24.8k
    ZG=BG — crophantom

debila koji ovo izjavi bih zatvorio zbog prijetnje nacionalnoj sigurnosti i rušenja ustavnog poretka RH. pasmumatergrobarsku.
  • Droljo
    32.4k

:lol:
    Šta te naljutilo tak :lol:
  • prefontaine
    11.5k
    pa dobro, ljudi se referiraju na Torcida Zagreb = Grobari Beograd, ne znam što te to toliko živcira.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Ovu poruku upozorenja ko da im je onaj Ricard pijani pisao , za dvije pive :lol:
    Smiješno jest ,ali se bojim da će opet nove svastike nicati i da će sranj raditi kad repka bude igrala u svemu. Ja sam uvijek zato i govorio ko ih jebe ,repku nikad više meni u Split poslao . Ni da je boćanje u pitanju pa nek se jebi i neka ovog puta pukne i po normalnim Splićanima. Nema ih takvih
  • Thor
    4.4k
    [img]http://Screenshot-20261002-201700-Samsung-Browser.jpg
    [img]http://Screenshot-20261002-201714-Samsung-Browser.jpg
    Top komentar na koji sam naletio :rofl:
  • Sajla
    24.8k
    Šta te naljutilo tak — Droljo

ovo:
    VK.png
    mrak mi padne na oči kad vidim da netko ide s tom pričom, ne mogu ostat normalan.
  • NORTE
    27.8k
    A pazite ovo:

Sanacija postojećeg Poljuda
    82,5 mil. €

Iznos koji vlada daje za novi Maksimir
    87,5 mil. €

Razlika je 5 milijuna eura državnog novca, ali to su samo procjene.

Izgranja novog Parka mladeži koji bi platila država koštala bi otprilike 35 mil. € (ovaj iznos pišem napamet, ali je tu negdje).

Ako će ići "u cent" guba će debelo premašit iznos koji ide za Maksimir.

O ostalim sportskim i inim projektima da i ne govorimo koliko stotina milijuna eura vlada ulaže i već je obećala uložiti u Split.
  • rioda
    18.7k
    Screenshot-20261002-204325-Chrome.jpg

Meni tu nije jasna osnovna logika. Kako je rušenje starog i izgradnja novog stadiona toliko jeftinija od izgradnje novog na drugoj lokaciji?
  • Boycie
    4.4k
    Na mjestu Poljuda imaju priključke i palete kod juga...
  • jedan u nizu
    20.2k
    Proracun grada Splita: 403mil
    Proracun grada Zagreba: 3,15mlrd

Cijena stadiona u Kranjcevicevoj: 47,7mil
    Postotak proracuna grada koji ide na gradnju stadiona: 1,5%

Isti taj postotak na proracun grada Splita: 6,045mil

Nije ni cudo zasto kukaju da im drzava treba napraviti zamjenski stadion.
    Da im ide graditi Split, za te pare mogu pola tribine napraviti samo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.