• Paggini
    101k
    Trebaju nam novci od države za stadion da isprosimo ko tifusarska sirotinja koja jesmo, mislim da je najbolji način da to ostvarimo da napišemo faktualno netočan i ekstremno agresivan prijeteći proglas Vladi Republike Hrvatske
  • NVKOD
    14.2k
    Hahaha koji ispad ljubomore i zavisti. Kmeket par excellence.
    Poljud od najlipšeg stadiona i zaštićenog kulturnog dobra do ruševine u par dana, savršen primjer kako se dolje mitovi stvaraju i ruše po potrebi.

Kako to?
    Jel moguće da
    Da neko me sabotira, cili život moj
    I protiv mene lobira, cili život moj
    Neko me sabotira
    Možda je vlada
    Možda su srbi
    Možda masoni

Naravno da ne tovarčići ne razumiju da Zagreb financira 1,5 od ta 2 stadiona, ali očito je to neka viša matematika.
  • crophantom
    8.8k
    dobro oni to razumiju, ali navikli su da im se na kmeket sve daje, pa ocekuju da ce se Plenki isprsiti.
    Nadam se da ce im metnuti kajlu epskih proporcija, nije on lik koji baš dobro reagira na prijetnje i ucjene.
  • Papastrumf
    24.4k
    Ae brale a naši šoldi od turizma idedu u taj Zagreb, e lako tako gradit ae — Danko

Zagreb je 2025. imao 1.44 milijuna posjetitelja i 2.77 milijuna nocenja.
    Split je u isto to vrijeme imao 1.07 milijuna posjetitelja i 3.2 milijuna nocenja.

Ne bavi se samo Split turizmom u ovoj državi.
  • Noel
    25.6k
    Šaljem apel Plenkoviću da posluša akademike iz Splita i točno onoliko novca koliko država daje za projekte stadion Kranjčevićeva i stadion Maksimir uloži i u stadione u Splitu. Znači točno u cent, niti centa više ni manje nego Zagrebu.

Zanima me gdje će nabaviti ostatak kad shvate tko financira u Zagrebu uz Vladu stadione.
    — Mathiasovi Chageri

Kaj očekivat od Torcide? Navijačka skupina? Pišu proglas u kojem prijete, nariču, mole na kraju svega popišaju sami sebe. Pričaju da Zagreb dobiva dva stadiona, ljute se na državu, vladu a nisu u stanju provjerit najosnovniju informaciju prije pisanja proglasa. Koji umovi.. Tko je dao novac odnosno tko je investitor stadiona u Kranjčevićevoj i Maksimiru. Koji amaterski potez.

Najlakše se posrat po Zagrebu i Dinamu, a teško je provjerit najosnovnije informacije prije objavljivanja prijetnje i proglasa. Ovo im je baš sramota za grupu u cjelini. Proglas na razini priglupog tetka sa osnovnom školom na društvenim mrežama.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.8k
    nisu u stanju provjerit najosnovniju informaciju prije pisanja proglasa — Noel

Dobro oni to znaju. Ali znaju kakvog je dometa publika kojoj se obracaju, a nije im onda u cilju istinu napisati.
  • fakin
    6.8k
    Tovari hoce stadione ko mi, mi onda hocemo suđenje kakvo oni imaju
  • Thor
    4.4k
    tek sam sad ovo ubro :rage: o jebem im sve po spisku bahatu bezobraznu licemjernu! Fuj! Treba ih potjerat u 4 ligu ili talijansku...fakat su srolje!
  • BiP1MD
    197
    Koji smijeh.

Grad Split je dobio Poljud, Grad Zagreb je 47 godina kasnije odlučio graditi Maksimir. Oni su dobili stadion u Dugopolju, Zagreb će dobiti Kranjčevićevu.
    Dinamo se i dalje lopta na ZG verziji "Starog Placa" ali je u ruševnom stanju. Hajduk je desetljećima jedini u Hrvatskoj imao privilegiju igranja na lijepom, komfornom i natkrivenom stadionu.

Koliki je financijski doprinos Dinama a koliki Hajduka obzirom na postignute rezultate u zadnjih koliko već desetljeća valjda treba izračunati (u obzir se uzimaju i rezultati reprezentacije).

Ako će grad Split krenuti u projekt, nažalost, 28 godina je minimum čekanje. Maksimir je krenuo 1998. Samo strpljivo do 2054. Nije priša.

Građana Zagreba ima 4 x više te minimalno 4x više daju u državni proračun.
    Država za stadion u Zagrebu izdvaja 100 milijuna. Za novi u Splitu može izdvojiti 25 milijuna. Ili sagraditi 8 stadiona u Zagrebu. Svejedno.

Novi natječaj u gluparijama.
  • Pacho
    21.6k
    Al izdaja nacionalnih interesa :rofl:

Kako oni tocno misle ispuniti svoje prijetnje? Politicki? HDZ je tamo prije par dana izdominirao na kotarskim izborima. Planiraju se raznositi u autobusima? Narkomani idu u gerilce? Ovo je bas proglas na razini da si Duje i Sime daju ruku prije nove runde dopa.

Sto je najbolje, vlast im dolazi sa jebackom lovom i ogromnom investicijom, a ovi im porucuju da se gone u Markove dvore zato sto na lokalnoj razini ne mogu isfinancirati svoj dio. Pa bi sad trebali drzava, EU, UN, OPEC financirati?
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Građana Zagreba ima 4 x više te minimalno 4x više daju u državni proračun. — BiP1MD

Ovo tu. Kad se spominje kako država daje 100 mil za naš stadion zanemaruje se koliko su Zagrepčani doprinijeli tom iznosu obzirom na brojnost i ekonomsku moć. Tako da bi se ukupna participacija grada-države-građana trebala drugačije promatrati kada pričamo o uloženim sredstvima. A nek ne prođe ispod radara kako je ministar već najavio da će Splitu novčano pomoći vjerojatno više nego Zagrebu.
  • Droljo
    32.4k
    Vi se prepirete sami sa sobom. :lol:
    Ko ih jebe
  • T90d
    3.3k
    Izbacilo mi njihovu objavu na FB. Komentari su sve! Uzeti kokice i uživati, glup-gluplji-tovar :rofl:
  • Pacho
    21.6k
    Bacite oko na racunicu na dnu clanka indexovog covjeka patlizdana:

https://www.index.hr/sport/clanak/u-maksimir-je-ulupano-120-milijuna-eura-na-sanacije-kome-to-treba-u-splitu/2840785.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

679M za opciju 4 :rofl:

Znaci stavili su 4 opcije od koje si grad mozda moze priustiti jednu, ali tu odbijaju. Dvije su namjerno nebulozne zato da bi se onda reklo - ajmo u kompromis i graditi novi stadion od 316M.
  • Zagreb1992
    3.9k
    A da im neki novinar postavi pitanje zašto se sa namjenskim novcem plaćalo dugovanje umjesto sanacija krova ? Samo kaj su većinom novinari beskičmenjaci pa ne očekujem to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.