• dumitrumitu
    2.2k
    Meni je ovaj Bugarski baš kič, ne znam zašto se ekipi sviđa.
  • jedan u nizu
    20.1k
    Ajmo sada tu lijepo pisati s obzirom da je ovaj projekt gotov, šta želimo od novog stadiona. Izgled, funkcionalnost, popratni sadržaji, za koje svrhe osim tekmi da se koristi da se i tome adaptira, kaj vam je bitno, kaj bi htijeli, kako bismo to mogli progurati itd…. — vlatkomarkovic

ovo definitvno:

Nikad nebi odabrao rješenje u stilu Portovog stadiona gdje je navijacka tribina manja od ostalih - Sjever treba biti vizualno najimpresivniji dio stadiona a ne da je pola manji od ostalih.

Maksimir je kakav je ali kad sa juga vidiš taj golemi sjever osjetiš dozu respekta :cool:
    — SAS1987
  • Dinaminjo
    2.5k

Na prvu nije nesto, ali pogledaj na tvorzi webu, detalji, kapacitet u sjedalicu, procjena prihoda, cjelokupni prostor...

Otpao je zbog prikaza ukopavanja maksimirske, al to se moze izbaciti i doraditi
  • CISCO
    1.5k
    Naši:

Njiric plus arhitekti d.o.o.

STUDIO 3LHD d.o.o.

Studio Kaić arhitekti d.o.o.

SIRRAH-PROJEKT d.o.o.

Strani:

KÖZTI Zrt. - Mađarska

CBA Christian Bergmann Architecture GmbH - Njemačka

ECOLA (vl. Bojan Balen) - Hrvatska, Portugal

Od naših Njirić mi je baš ono vau koncep na prvu, jako me podsjeća na City of Arts and Sciences u Valenciji i mislim da bi to bilo nešto jebeno. Ostali naši su mi svi OK i nemam nekog favorita, možda za dlaku STUDIO 3LHD d.o.o.

Od stranih mi je svejedno. Dobri su mi svi ovi gore, a one sve sa propuhom sam isključio iako mi je i tamo bilo nekih fora.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Da se razmemo, tu se vecina moze ismijavati..

..hrpa ih izgleda kao sesir koji bi nosila Cruela de Vill npr

Ali da su bolji od ovog propuha, jesu
  • Makedonion
    467
    Ne kuzim fascinaciju GE to je losa kopija bernabeua.

Zato jer su napravili render toliko realnim da i tamo trpamo tovare

Screenshot-20260928-134723-Instagram.jpg
  • NitkoBitan
    39.8k
    Ja ovdje vidim... PROPUH!
  • gledatelj
    1.5k
    Vidim da se zaha hadid slabo spominje, a isto dobar projekt
  • Makedonion
    467
    vidim i ja. Nije mi GE bolja opcija od 3LHD, al je ok alternativa i za biti u top 5. Zasluzili su novcanu nagradu od natjecaja.

Da dodju vlada, grad, i klub i kazu "da ne duzimo proces novog natjecaja, bi li se svi slozili da se stadion gradi prema projektu 3LHD" mislim da bi preko 90% navijaca pozdravilo tu odluku
  • Boycie
    4.4k
    da, ovo je stvarno visoka razina... uz malo AI 'pismenosti'...

Maksimir Stadium Competition Entry — Zagrebački greben · TVORZI https://share.google/JBxU9sMIthxSArAyK
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube