• Ere86
    280
    I ja nešto razmišljam nakon što su me bespuća interneta dovela do uradaka onog retarda Alpeze i sličnih. Daj taj stadion pa taman bio najgori na svijetu.
  • Praskaton
    6.3k
    Čim vidim danas gomile glavinih simpatizera u kampanji sranja po Bobanu, onog maloumnog HDZ-ovog retarda Alpezu i botove mladeži naše državotvorne stranke kako seru po Bobanu, automatski mi dođe da prihvatim novi stadion.

Zvone u pravu si, malograđanska sam seljačina, samo udaraj predsjedniče, stojim spreman za tebe!
    — Mathiasovi Chageri

Primjećujem da već dosta ljudi "prihvaća" ovaj stadion bas iz ovih razloga.Super..
    Gnk Boban
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Primjećujem da već dosta ljudi "prihvaća" ovaj stadion bas iz ovih razloga.Super..
    Gnk Boban
    — Praskaton

Da, kad vidim iz sekunde u sekundu tko se javlja, klauni koji u životu nisu ušli na stadion, marginalne političke kreature koje skupljaju poene na napadu na klub i Bobana, autistični narkomanski degenerici koji rade svoj posao botiranja za našu najveću stranku, a bili su doslovno plaćenici prije 10 godina, zatim kojekakvi Glavini kokošari i simpatizeri, a svima je zajednički nazivnik napad na Bobana i klub sa vrlo sličnom agendom, onda vidim gdje to sve vodi.

Previše smo se borili za ovaj klub i za to što imamo danas da bi dopustili da se na ovaj način diskreditira samo upravljanje klubom i osoba na čelu.

Da mi smeta komunikacija prema navijačima, smeta.
    Da su navijači oko ovoga napravili dramu koja je prešla sferu kritike stadiona i dobro došla široj javnosti da se očeše o Dinamo iz svojih privatnih razloga, jesu.

Mene zaboli za GNK Bobana, Bobana, Peru, Marka ili Janka. Zanima me isključivo Dinamo. Neke stvari mi se ne sviđaju puno više od stadiona pa samo kritiziram ili šutim. Čak sam uvjeren da bi velika većina ljudi koja ima primjedbu na stadion, a u životu nije bila na modernijim stadionima, da im se da referendum da odaberu, izabrala nekakvo teško kičasto smeće od stadiona kao četvrti dres nedavno i onda kad se izgradi pa se evidentno smrznu tamo (jer hej, možeš se smrznuti i na zatvorenoj krafni) kumila i preklinjala arhitekte, graditelje i radnike.

Čekajmo tribinu i čekajmo konačno rješenje stadiona, pa onda idemo oštriti noževe. Na temelju PDF-a od par kilobajta ne mogu niti pročitati tekst ispod slika, a kamoli vidjeti kako stadion u detalje izgleda. Mogu samo vidjeti kako će biti maksimirskim pticama kad ga gledaju.

A Boban? Ovo nije GNK Boban niti će takav biti, navijači ga mogu maknuti kako su ga tamo i postavili, imamo alate za to. Za razliku od jednog drugog GNK donedavno. Ako se u klubu pada ničice pred njegovom pojavom i šuti na sve što on kaže onda imamo problem više sa listom nego čelnikom. Onda smo izabrali beskičmenjake koji nisu ono što smo mislili, stručnjaci i korektiv upravi.
  • Wallace99
    235
    Tko napada Bobana i struku? Pa valjda svi oni koji će i plaćat gradnju tog stadiona, a to nisu samo BBB-i nego i svi ostali građani ove zemlje. Valjda se i njih nešto pita, posebice kad se uzme u obzir da je ova jugofilna struka u startu odbacila sva rješenja koja su nudila zatvoreni, ovalni stadion, spojene tribine i krov zbog takozvane hermetičnosti. Znači, u uvjetima natječaja stoje neki osnovni parametri koji se trebaju poštovati i koji upravo i idu u smjeru hermetičnosti, i sad je preko noći od temeljne funkcionalnosti stadiona i komfora njegovih posjetitelja bitnije postalo kako stadion komunicira s maksimirskom šumom i gdje struji golfska struja. Boban im oduševljeno pri tom aplaudira i radi od nas svih male majmune, nemojte me zajebavat. Nitko nije iznad kluba, pa čak ni Zvonimir Boban. Makar ja to idolopoklonstvo ka njemu ne razumijem jer ne znam šta je on to više dao za klub od mnogih drugih. Legendarni kapetan, super. A di je bio kad je haračio Mamić? Jel nas poveo u borbu? Čekao je da mu se pripremi kruna i ulje za pomazanje i sad ne smiješ zucnut protiv da te ne bi proglasili mamićevcem, a isti taj Boban se prema svojoj bazi i navijačima odnosi ko prema stoki sitnog zuba. On će nama objasnit...On i ove umišljene veličine koje se rugaju svjetski poznatim arhitektima i bitno uspješnijim kolegama koji su se prijavili na natječaj. Da ne bi slučajno iskrcali 300 milijuna eura za stadion koji neće zadovoljavati osnovne uvjete natječaja i komfora posjetitelja. Bobana briga, on i kad se ukaže na stadionu, častit će se u VIP salonu. Neće mu sigurno vjetar probijat kosti.
  • vjeko1701
    30k
    GNK Boban — cibona

GNK Boban — tp1997

Gnk Boban — Praskaton

GNK Bobana — Mathiasovi Chageri

GNK Boban — Mathiasovi Chageri

Ajde molim vas da ovo postane novi trop na forumu kojemu je već sad prošao rok trajanja pa da možemo početi banirati ljude radi ove maloumne gluposti.
  • emilperska
    18.8k
    GNK Boban je javno komuniciran u jednom od boljih članaka unazad mj. dana, Vice autor jel.

Suština je da se dosta toga gledalo ružičastim naočalama i mesijevski iako je Boban čovjek od krvi i mesa kao i svi mi.

I onda s ovim suludim dociranjem i bahaćenjem oko stadiona se ljudima spojila sve ono s nelogičnim forsiranjem Kove, pljuvanjem po vlastitim juniorima, nekim drugim nelogičnim potezima.

Napisao sam u jednom od poteza ranije da ne smijemo dozvoliti da se od šume ne vidi zec i da nam sad radi botova na mrežama promakne prava srž problema oko stadiona.

Mene je konkretno najviše razjebalo njegovo dociranje oko stadiona, a nije da mu je to struka. Plus još gore dociranje one tovarčine na čelu komisijs o duhu Zagreba i Maksimira.

Projekt je realno jako loš, besmislen. Da li će se moći doraditi da to liči na nešto, nadam se da da.
  • vjeko1701
    30k
    Jer mene briga di, ko i zašto je to pokrenuto. Ovdje to neće postati novi Hoffenhem i sve ostale slične ekstremno šaljive dosjetke koje se onda ponavljaju ko teletabisi pred klincima od 4 godine kako bi oni pljeskali i smijali se.
  • austrijanac
    14.1k

Trebalo je točno 26 minuta da netko to spomene opet.
    Ljudi ne citaju i boli ih briga.
  • Tom Hanks
    5.8k
    Meni je smiješno i žalosno ako pojedince mogu neki idioti navesti da prihvate ovo govno koje misle gradit
    Kako slab karakter
  • Praskaton
    6.3k

Sve to stoji što si rekao i u pravu si al ako nešto ne valja onda ne valja.Uopće me ne zanima tko je na istoj ili suprotnoj strani.

Ne želim čekati nikakva konačna rješenja,pritisak javnosti i nas navijača mora bit konstantan tako da politika odustane od ovog suludog rješenja.
    Tim više boli da je Zvone tvrdoglavo odabrao stranu i ne sluša puls navijača koji su ga doveli na tu poziciju.
  • Orc123
    17.5k
    Moze se i postojwci izabrabi projekt doraditi na nacin da se kutevi zatvore i stave u staklo a ispod da se u visini pola tribine spoje u kutevima...tesko mi docarati na sto mislim ali da, to ne bi trebalo biti pre tesko doraditi. S tim potezom bi se zadovoljio i izabrani projekt i navijaci.....veci dio da je u staklu pa ce izgledati otvoreno a dio samo odispod da bude spojen.
  • shameless86
    2.3k
    pitanje je koliko se smije izmijeniti idejni projekt,i koliko ce dopustiti talijanski lolek i bolek izmjenu projekta..najbolje bi bilo da pod pritiskom javnosti jednostavno se povuku iz natjecaja
  • dis
    225
    nema potrebe tolika dorade na tom projektu to onda vise nije taj projekt, jedino i ispravno rjesenje je odbaciti ga.
  • Ivanmtk
    2.1k
    Dobra je i Kranjča
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.