• Noel
    25.3k
    Ak bi skupstina isla kontra predsjednika to znaci samo jedno — ElDorado

Nitko nije iznad Dinama pa ni Boban. Žao mi je, ako to ne shvaća bolje neka ide. Nitko ne može radit u klubu a da misli da je iznad Dinama. Ako nije imao moć utjecat na odabir novog stadiona onda je to trebao javno reć.

Sljedeći tjedan na tribini će dobit ozbiljna pitanja na koja će morat odgovorit.
  • crophantom
    8.1k
    ok, ocemo se iducih 10 godina tresti na pomisao da se predsjednik kluba naljuti na nas ili skupstinu sto se ne slazemo s njim, nabije nas i ode?
    Pa ono, nismo zlostavljana žena u braku majku mu.

Volim Zvonu i previše možda, ali ako ne može čuti drugo mišljenje, jbg, neznam kaj da ti kazem
  • pešća
    2k
    Sljedeći tjedan na tribini će dobit ozbiljna pitanja na koja će morat odgovorit. — Noel

Ne treba on nama ništa odgovarat, dovoljno smo čuli. Bolje da on postavlja pitanja navijačima kaj oni misle o ovome.
  • immerwieder
    1.8k
    meni se čini da drugi nisu imali moć njega maknuti od ovog stadiona

obrazloženje predsjednika žirija mi djeluje kao da niti on sam ne vjeruje u to,
    ali je elokventan arhić pa je složil nekaj

dobro je rekel popodne jedan arhić, nisu ispoštovali jedino kaj su trebali,
    da bude cjelovita tribina bez rupa
  • Pacho
    21.1k

"Kroz vrijeme shvatiti ideju"... Kao da pricamo o novom pristupu cjepanju atoma ili eksperimentalnom pristupu ljecenja raka gusterace, a ne stadionu. Kakva mrtva ideja?

I ok, neki zeke kockasti, neki okrugli, neki dvije etaze, neki jednu pa kakav god dizajn bio imat ces odredeni broj ljudi kojima nece biti super. Da li je to 10, 20 ili 30% ljudi - nemam pojma. Ali ovdje pricamo o tome da je reakcija valjda 80-90% ljudi bila "Koji kurac", a vjerujem da gotovo nitko nije ocekivao arhitektonsko cudo nego normalan funkcionalan stadion. A i ako svi kojima se ne svida i jesu neurbane priproste seljacine i niza bica od clanova komisije koja je birala, opet se postavlja pitanje za koga je taj stadion? Za posjetitelje ili gradanstvo ili za krugodrkacke seanse homoarhitekata i ziri koji "shvaca ideju"?
  • Praskaton
    6.2k

Ovo mu je vjerovatno i opravdanje za trenera.S vremenom će ljudi prihvatiti da je grčevita borba sa Slavenom,Istrom i Goricom uz odvratnu igru zapravo dobra ideja.
  • Tom Hanks
    5.8k
    Lako moguće prvi i zadnji mandat na ovoj funkciji
    Treba i to uspjeti
  • don
    22.1k

"jednoglasno je donijeta odluka, svi su euforično donijeli tu odluku". Posli ovakve rečenice krećem virovat u teorije zavjere.
  • dis
    215
    on i par arhitekata trebaju shvatit, a ne ostali.
  • rioda
    18.6k

Od svega mi je to i najnevjerojatnije, da je svih 9 ili koliko već članova žirija izabralo baš taj rad od svih 88
  • Os doc do sta
    253
    Tražili smo jedan član jedan glas. Milsim da bi bilo posteno da se članovi izjasne, a da Zvonimir provodi želje većine članova. Tako su mogli na svoju ruku napraviti stadion na nekoj drugoj lokaciji ako ih ne zanima misljenje građana i navijača.
  • dd29
    1.1k
    Gadljivo slušat i bobana i ovog predsjednika ocjenjivačkog suda

Ovo nije samo najružniji novi stadion, ovaj je ružniji i od starih, a to treba moći

Ako je prosječnom normalnom čovjeku ovo rješenje najgore od 5 ponuđenih, kako je njima najbolje od 88???

To nema nikakvog smisla
  • Danko
    3.5k

Kaže boban za hrt, otprilike , ljudi su iznenađeni takvim stadionom, bili smo i mi u početku....

Očito ih je netko uspješno nagovorio da glasaju za ovo, vjv ona tovarčina
  • Kruno
    1.8k
    Morao sam ugasiti taj interviju njemu je sve dobro. Nije ni cudo kad gura Kovu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.