• Noel
    25.3k
    Ak bi skupstina isla kontra predsjednika to znaci samo jedno — ElDorado

Nitko nije iznad Dinama pa ni Boban. Žao mi je, ako to ne shvaća bolje neka ide. Nitko ne može radit u klubu a da misli da je iznad Dinama. Ako nije imao moć utjecat na odabir novog stadiona onda je to trebao javno reć.

Sljedeći tjedan na tribini će dobit ozbiljna pitanja na koja će morat odgovorit.
  • crophantom
    8k
    ok, ocemo se iducih 10 godina tresti na pomisao da se predsjednik kluba naljuti na nas ili skupstinu sto se ne slazemo s njim, nabije nas i ode?
    Pa ono, nismo zlostavljana žena u braku majku mu.

Volim Zvonu i previše možda, ali ako ne može čuti drugo mišljenje, jbg, neznam kaj da ti kazem
  • pešća
    2k
    Sljedeći tjedan na tribini će dobit ozbiljna pitanja na koja će morat odgovorit. — Noel

Ne treba on nama ništa odgovarat, dovoljno smo čuli. Bolje da on postavlja pitanja navijačima kaj oni misle o ovome.
  • immerwieder
    1.8k
    meni se čini da drugi nisu imali moć njega maknuti od ovog stadiona

obrazloženje predsjednika žirija mi djeluje kao da niti on sam ne vjeruje u to,
    ali je elokventan arhić pa je složil nekaj

dobro je rekel popodne jedan arhić, nisu ispoštovali jedino kaj su trebali,
    da bude cjelovita tribina bez rupa
  • Pacho
    21.1k

"Kroz vrijeme shvatiti ideju"... Kao da pricamo o novom pristupu cjepanju atoma ili eksperimentalnom pristupu ljecenja raka gusterace, a ne stadionu. Kakva mrtva ideja?
  • Praskaton
    6.2k

Ovo mu je vjerovatno i opravdanje za trenera.S vremenom će ljudi prihvatiti da je grčevita borba sa Slavenom,Istrom i Goricom uz odvratnu igru zapravo dobra ideja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.