• Thor
    4.1k
    Zasto barem prije konacne odluke nije obavljeno javno savjetovanje,utvrdjivanja misljenja javnog mijenja,clanova??
    Mogli su izabrat 5 radova koni zadovoljavaju pa barem u svrhu utvrdjenja misljenja i reakcije javnosti,clanova steci batem neki okvir sto clanovi,javnost misli.
    Pa onda ukljuciti i to prilikom donosenha konacne odluke.
    Nije to misljenje trebalo biti odlucujuce ili iskljucivo ali bi dobili sliku sto se ljudima najvise svidja pa jbg bar bi mi znali kaj se nudi a oni kaj narod veli.
    Ovak se zatvoreni krug tusta mozgova sastao i ozabrao nekaj kaj se radi narodnim novcem a barodu se bljuje od toga!
    Nabijem ih sve
  • jedan u nizu
    19.8k

Ovo su projektirali new age / woke / hipster debili koji drkaju na brutalizam i povijest, i u svakom betonu i komadu aramture koji viri van vide neki duh vremena i kako to zaporavo predstavlja jednostavno vremena i covjekovog postojanja.

Koji ce reci da ostre linije krovoa predstavljaju snagu, napredak i jasan smjer gdje dinamo kao klub treba teziti.
    Odvojene tribine koje pokazuju kako nekada naizgled odvojene stvari mogu izgledati skladno kada su zajedno, a da opet svaka ima svoju dusu.
    Beton kao svevremenski klasik i stil kojem se arhitekti odvuijek vracaju kao najboljem, najelegantnijem i najzahvalnijim materijalom.
  • Keyser Soze
    21k
    Čudi me da nisu ubacili omaž Vjesniku
  • Nema zaleđa Mikića
    3.7k
    a navijači na rubovima tribinamrgud

Mislim da ce 6-7000 ljudi biti zbijeni oko sredine tribina.
  • Neron53
    2.8k
    Kad malo razmislim, ovako se radi alibi za odustajanje, stvara "izlazna" karta za odlazak iz kluba
    Pa nije on tako blesav da ne zna kako ce ljudi prihvatiti ovo idejno rjesenje. Zna on dobro da ce se (medju ostalima) i u njemu traziti krivca.
    A ovako, ako mu je dosta predsjednikovanja, samo kaze : "..posto vise nismo na istoj valnoj duzini, posto sam izgubio potporu clanova, a kako sam ja pobornik demokracije....bla bla.."
  • crophantom
    8k
    a ja cu nakon kaj sam videl slike ta 2 imbecila kaj su ovo složili isto tako u humanisticko brutalistickom duhu reci da su njih 2 vidla onu stvar kod neceg ženskog spola jedino kad je jednom krava digla rep zoološkom
  • Keyser Soze
    21k
    Boban gost na dnevniku nove tv
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Ja sam razočaran, vječiti optimist i uvijek bezrezervni navijač, razočaran sam. Razočaran sam prijelaznim rokom (zaista je trebao biti bolji, bilo je peha pa ajde), razočaran sam ustrajanjem u izboru trenera koji pokazuje da je potkapacitiran za veće dosege kojima trebamo stremiti. Sa stadionom nisam ni razočaran, šokiran sam i ljut
  • Jaro
    12.8k

Bome, Zvone skuplja minuse... Kako sam ja rekao - meni ponekad on djeluje kao da mu se ovo neda i kako zeli zapravo da ga se prestane zazivati i bok...
  • vlatkomarkovic
    4.2k

Ne, ne, ne kažem da treba mijenjati stav, kažem da treba uzeti u obzir stav većine, ali i manjine, a ne reci fućka mi se za većinu….
  • San Lorenzo
    24.3k

Vrlo slično mom razmišljanju, djeluje mi kao da je prošle godine bio turbo nabrijan na ovu priču, a da se s vremenom ohladio i sad 'odrađuje'.
  • ElDorado
    15.1k
    Ovo nije nogometni stadion po današnjim mjerilima. I gotovo. A arhitekti o nogometu i navijačima vjerojatno pojma nemaju. Potpuno pogrešna grupa ljudi koja je odlučivala. Potpuno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.