• Krizy
    76.8k
    Ne računajući pobjedu protiv petoligaša u Kupu, Dinamo u posljednjih osam utakmica ima tri pobjede.
    Sve tri na Maksimiru.
    U gostima dva remija i dva poraza uz gol-razliku 5:9.

U cijeloj sezoni u gostima je Dinamo slavio samo protiv očajne momčadi iz Litve i petoligaša u Kupu.

I onda se Kovačević pita zašto je atmosfera prema treneru i klubu loša?? Pa daj me nemoj zajebavati, nisi u Belupu.
  • Jos-Optimus
    13.5k
    baš to. Pravi trener sve ovo pretvori u koheziju i inat unutar momčadi, a ovaj samo kmeči, ne mogu ga više slušati
  • ElDorado
    15.1k
    Pa s obzirom na sve, ozbiljno sumnjam da će do bilo kakvih promjena doći. Tu smo di jesmo, zaglavljeni u igri gdje nekih osobitih pomaka neće biti. Možemo se nadati boljoj formi igrača, većoj motiviranosti i psihološkoj stabilnosti. Očekivati neku novu razinu kvalitete igre je potpuno iluzorno jer je naš stručni stožer u svakom pogledu dosegao svoj plafon. Sretno nam bilo!!!
  • Droljo
    32.1k
    Igraju se sa mojim živčekima. Nešto se mijenjati mora.
  • Davieboy86
    1.5k
    Odbijam vjerovati da je Zvone tvrdoglav, ili nedaj Boze da ne vidi kako Kova nije ni za Gorice , da ne pricam
    o Dinamu. Odbijam to jbno vjerovati. Jbte
    do jucer su stvari bile savrsene koji k… se odjednom
    pocelo dogadjati?
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Kako je kolega don ranije napisao, ok nek ga ostave i dođe prva tekma i sjebemo protiv magaradi? Onda neće biti smjene jer "tekma s Anderlechtom je vrlo blizu" pa ako Anderlchet bude flop argument će biti "a čujte slijedi nam neugodna Koprivnica ne može se u ovako kratkom vremenu nać novog trenera". I onda NEC i tako dalje i tako dalje, a opet će isti argument biti "dajte mu vremena do reprezentativne pauze u studenom, tad ćemo biti pametniji". Zadnja tekma prije te pauze je Varaždin u gostima. Nek pobjedimo na tom nezgodnom gostovanju, pa makar 1 0 na guzove i drhtanje do samog kraja, opet će si time kupit kredita do zime. I onda će krenuti "čekajmo zimske pripreme i kako ćemo izgledat nakon njih" i tako dalje i tako dalje.

Za HNL se ne brinem toliko, mislim da opet uzimamo duplu krunu, ali Europa, ta jebena Europa, u njoj hoću napredak. Zašto smo u prvoj Kovinoj tekmi u Europi protiv Fenera, ekipe koja troši milijune na pojačanja, izgledali sjajno protiv njih. A tada se još nisu igrači i trener poznavali kao recimo protiv Malmoa ili Genka ili evo godinu dana kasnije protiv Hapoela.
    Kako je moguće da milijunski Fener (makar u krizi, ali opet Fener) dobiješ 3 1 doma dok se još ti i ekipa ne znate skroz, a godinu dana kasnije kad se već znate mučiš se protiv Thuna, Hapoela i sličnih? Prilično neobjašnjiv fenomen, barem meni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.