• dzgkt
    312
    Jel ima netko pristup izvještajima s cometa da stavi ovdje što je točno napisano u zapisnik?
  • NKDZ86
    9.7k
    supersport liga, supersport jedan od glavnih spoznora jajduka, sta nije jasno? tragikomedija od lige.
  • Sajla
    24.3k
    Sudac PK nam je prošle sezone sudio 4 HNL utakmice. Sezonu prije 8, a onu prije nje također 8. 20 utakmica u 3 sezone.
    Sudac PK ima 31 godinu, pred njim je još sigurno 15 godina suđenja.
    Sudac PK bi nam u tom periodu ovim tempom odsudio još 100 utakmica.
    Još sto puta da ovo gledamo?!?
    Ma PK, smradu jedan smrdljivi!
  • Kruno
    1.8k
    Al zašto se mi ne žalimo tko nam je kriv. Drugi se žale a mi glavu u pijesku držimo.
  • Zvonkec
    682
    pa kad boban ponavlja tovarske ukralo-pokralo mitove ko da smo mi plaćali za ''pošteno suđenje'' i ko da su nam uopće bili konkurencija pa im eto treba to kompenzirati a mi s dubokim sramom trebamo bit kuš idućih 20 godina dok se to ne stavi u vagu
  • pjetlić
    517
    Statisticki je nevjerojatno koja je to sve nakupina antitalenata.
    Da covjek ide namjerno slagat lose, ne bi se usudio to sve skupiti na jedno mjesto.
  • Zg123
    4.7k
    Al kakva je to kaljuza kad ne moze barem 1 kvalitetno ime isplivati da sudi LP. Ej pa cak i Srbi imaju 2 suca od ove sezone u LP, Slovenci i Bosanci po 1. Strasno nesto i nevjerojatno da se hns nije u stanju s tim pozabaviti nego nasli nekog debilnog Francuza, uguzilo ga tamo na dobru placu i sve je isto kao i prije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.