Crni86
samo kad to bude — Droljo
Crni86
BiP1MD
Nemamo, barem je tako bilo receno na jesenskom clanskom danu. Boban je rekao da on nije za to, jer ako nekome treba psiholog da bi igrao u Dinamu, onda nije igrac za Dinamo. Tim rijecima.
Meni jedna nevjerojatna cinjenica, da u danasnje vrijeme klub nema zaposlenog psihologa koji bi igracima bio stalno dostupan, a po potrebi i obavezan.
Govorim opcenito, nevezano sad za Stojkovica
Mišić je cijelu sezonu u lošoj formi i lošem filmu. Nije dobro imati kapetana momčadi koji stvarno često griješi pa iz ničega nastaju opasne i panične situacije, a kad ispadne naivno iz igre se ponekad niti ne potrudi potrčat natrag u obranu. Češće to bude đoging kao aktivni promatrač a ono u Puli na dodavanje Oršića je previše. Naljuti se, širi ruke, a uz to je i nervozan i grub kad mu ne ide.
Nema ni autoriteta kod sudaca i ne pravi se pritisak na profesionalan način kad je vidljivo da "nisi tu".
Ne mislim naravno da bi trebalo kao tovari da se svi bacaju i vrište od bolova na kontakt, da 7 likova divlja i ganjaju suca kod svake odluke uz čitavu klupu koja skače, galami i utrčava u teren,
Ali ne može se samo vrtiti glavom ili cinično smješkat na dvojbene odluke dok se sve nakuplja pa onda eksplodirati i psovati, galamiti, pa to završi kartonima.
Kakav je odnos Kovačevića s 4. sucem? Kakav je odnosn s glavnim sucem? Ja ga rijetko ili nikako ne vidim u raspravama. Ili sam lud i ne vidim dobro — BiP1MD
Dinamo-SB
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.