• 1986južnjak
    17
    Pozdrav svima, ne znam jel red ali volia bi se kratko predstavit. Citam vas vec duze i odlucia sam otvorit profil. Dolazim iz svete hrvatske dalmacije, od dida sam nasljedia ljubav za ovim klubom. Ne virujem da cu biti preaktivan, ali cu nadodati svoje komentare za koje se nadam da ce biti ispravni i pogodeni u srz. Danas neka padne pobjeda za prikljucak a drugo cemo lako!
  • Kujtim Shalla
    12k
    dobro nam došao , i pravi upis na početku,tako je
  • Droljo
    32k

Živio stari. :clap:
  • Profo
    4
    Pozdrav svima!
    Prijavio sam se prije koji dan na forum i čačkanjem pronašao ovu temu i mislim se ono ... ajde usudi se i kreni s prvim postom.
    Dinamo pratim svjesno i aktivno od 1999. Živim u inozemstvu, tako da se na stadion išlo samo preko ljetovanja, kad je se vremenski poklopilo s boravkom u ZG, tako da je svaki odlazak na stadion bio doživljaj, koji je imao poseban prostor u stvaranju osobnog Dinamovog DNK-a. Godine su prolazile i trenutačno mogu uživati u tome, da mi podmladak pjevuši Dinamove pjesme te kroz razne načine izriče svoju odanost plavoj boji.
    Neznam odnosno ne obećajem, da ću biti najaktivniji, ali ću pokušati koliko god budem u mogućnosti pridodati koju pametnu riječ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.