• prefontaine
    11k
    Hapoel Beer Sheva 694 dodavanja, Dinamo 352.
    Hapoel Beer Sheva 66% posjed lopte, Dinamo 34%.
    Hapoel Beer Sheva 15 udaraca, Dinamo 7.
    Hapoel Beer Sheva 2 udarca u okvir, Dinamo 1.
    Hapoel Beer Sheva 6 kornera, Dinamo 2.
    fakin

I onda se ljudi čude kad trener kaže da je prezadovoljan.

S ovakvom statistikom uzeti bod jeste pravo malo umijeće, i treba biti prezadovoljan
  • emilperska
    18.4k
    Do prije 2 mjeseca sam tvrdio da je Boban Kovi napravio većinu tog što treba da isporuči traženo.

Od onog prolaska Thuna na sreću za sve što se dešava dalje treba kriviti isključivo Bobana. Bio si strpljiv, dao si mi i drugu euro sezonu i što si vidio?

Ne da nema iskoraka, nego imamo strmoglavi pad.
    Kriteriji za gangbanganje u Europi su u 720 dana pali s Bayerna na Celtu i sad na židovski Hapoel i norveški Viking.

Po temi Mario Kovačević ne treba pisati više ništa. Sve je rečeno. Od ljeta je jedini i isključivi krivac Zvonimir Boban sa svojim egom i tjeranjem inata s guranjem Kove.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    Ukoliko je stvarno ideja da se Leka vidi kao dugorocnu opciju i ukoliko ga se zeli kad tad prebacit iz Dinama II u prvu ekipu mi se to nimalo ne svida.

Odgajat trenere kroz sustav zvuci super na papiru, ali koliko cesto se tako nedto dogodi. Puno je lakse odgajat i prebacivat igrace. Treneri bi trebali ic stepenicu po stepenicu. A skok iz druge lige bez rezultatskog imperativa na europskog giganta kao sto smo mi je pre velik.

Tako da ako je to uopce u planu bih htio prvo vidjet da trenira nekog prvoligasa razine Rijeke, Celja il slicnih prije nego sto se uopce razmislja o tome da ga se postavi kao trenera prve momcadi. A to bi trajalo minimalno jos par sezona.

Zato mislim da generalno uopce nema smisla se oslanjat na trenere iz vlastitog sustava kao sto to ne radi mi valjda 97% ostalih klubova.
  • Benston
    4
    Upravo to. Kovačević nije kriv što je karakterno plašljiva kukavica, što nema lidersku crtu, što ne zna engleski, i još milijun drugih felera. On je svjestan da baš zbog svega navedenog njemu Dinamo nije samo jedna stepenica u karijeri kao npr. Jakiru, nego apsolutni vrhunac kojeg nikada više neće ponoviti.
    I zato čovjek želi da traje što duže ovaj san.

Svaki dan njega na klupi i svaki kiks od Vikinga su Bobanov potpis.
  • Archangel
    387
    To je mislim i barcelona napravila a Boban je rekao da želi da budemo Barcelona i doveo je Capellasa koji je tako radio u Barceloni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.