• Orc123
    17.2k
    Alooo Hapoel veijesldi 20mil eura, a mi 70 mil eura!! Kako smo se jebeno srozali!
  • Maki2
    1.2k
    Prica o Hapoelu ko da smo igrali protiv Bayerna. Kaze ovo je neutralan teren, ali se ipak oni tu osjecaju ko doma. Za to vrijeme ovi iz Izraela jahali 12 dana da bi dosli ovdje.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Evo i ovi u studiju pravdaju ovaj rezultat sličnim argumentima "prva tekma i još gostovanje, teško je to"
  • Crni86
    24.7k
    nedjelju će na Lokomotivi bit 2000 ljudi na tribinama zbog ovakvih idiotskih izjava.Noel

Tocno ovo sam i ja pomislio
  • Noel
    24.8k
    Mislim Boban kaže neki dan da očekuje iskorak u Europi ove sezone ovaj mrtav hladan nakon jebenog boda protiv Sheve u Europi nakon jednog udarca u okvir izjavi da je ovo večeras bio maksimum Dinama.

Dajte se dogovorite.
  • Matija1711
    72
    "Moramo biti zadovoljni. Izborili smo bod kompaktnošću i borbenošću. Hapoel je dobra ekipa, mislim da smo dali maksimum. Hapoel ti ne da puno igrati. Najrealniji je rezultat 0:0. Veseli me da smo iza bili čvršći i kompsktniji". - Kovacevic

Ja ne mogu vjerovat da je on ovo izjavio
  • Jaki991
    674
    Ne postoji negativan rezultat kojeg kova brat ne moze opravdat
  • Hnlovac
    7.9k
    jadna li nam majka ako smo spali na 2000 baznih

Neka ni ne gradimo Maksimir onda, Kranjča taman
  • Zvonkec
    664
    Evo kova je zadovoljan ko smo mi da smo nezadovoljni, sad bumo lokomotivu dobili na guzove pa boban može potpisat kovu na idućih 10 godina to je taj trenerski lisac koji će nas izvest po europske trofeje. Danas se vidla ta napadačka igra zbog koje je kova doveden 1 udarac u okvir oršića kak nebi zadovoljni bili
  • Ivan0302
    2.2k
    Jebote gledam intervju Jakira, čovjek kaže uvjeravam igrače da ono što treniramo ne radimo uzalud, uvjerava ih da mogu se nositi sa svima i tako i je nije čovjek u ligi još izgubio. A ti me Kova ujveravaš da je ovaj x maskimum Dinama večeras
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Sada će se obratiti, čekaju za strane medije prevoditelja na engleski, ali dzabe i da Kova ode, ne dovedemo li nekog trenera s mudima, znanjem i slobodom…. A nekako sumnjam…. Bu nas spasio trener koji je u 4 godine od Shakhtara došao do ekspresnog otkaza u Lodzu. Perspektiva nema šta…. Ili drugi Igor koji po bliskom istoku nije uspio skupiti prosjek od 1,5 gola… ali kbk bitno je da igraju ispravan sustav, Hr putovnicu i kičmu prosječnog 90-godišnjaka s osteoporozom….
  • hardek
    13k
    Dok trener Bode Glimta svoje igrače uvjerava da su dovoljni dobri za igranje finala lige prvaka, naši igrači se busaju u prsa jer su izvukli nulu protiv najgoreg protivnika s kojim će se susresti u Europa ligi na lažnom gostovanju.

Trebat će vremena da se ovaj mentalitet ekipe ispravi, zato molim te Zvone, ne gubimo dragocjeno vrijeme
  • tp1997
    3.4k
    "Moramo biti zadovoljni. Izborili smo bod kompaktnošću i borbenošću. Hapoel je dobra ekipa, mislim da smo dali maksimum. Hapoel ti ne da puno igrati."

On nas jebe, on nas stvarno jebe.

Ili to ili nešto baš ozbiljno nije u redu s njim.
  • Progressive overload
    524
    Prije godinu dana nakon pobjede protiv Gorice kad su svi na klupi skakali od sreće sam napisao da nama Kova ruši standarde i da to neprihvatljivo za klub kao kaj je Dinamo.Jer to se od Dinama očekuje. Pa su me neki forumaši napadali da im branim slavljenje pobjeda. Samo kaj oni ne razumiju da sa Kovačevićem kao trenerom koji je oličenje enuha pobjede će biti sve rjeđe i rjeđe.

Zato ako Boban misli na dobrobit Dinama, protiv Lokomotive će na klupi biti neko novo lice sa svim svojim genitalijama.
  • FazeN
    8.5k
    Igrom slučaja znam koliki je mudonja Niko Galešić i njegov "borilački mentalitet".
    Ove njegove izjave su mi veći poraz nego stanje na terenu od večeras, dovoljno mi je pokazalo.

Hvala Kova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.