• hardek
    13k
    Sramota kakav roster imamoBlue Label

Nije problem u rosteru nego u nesrazmjeru koncentracije kvalitete u odnosu na prikazano. Mi smo po transfermarktu 2-3 puta skuplji od ovih i jedno 10 puta skuplji od Osijeka a i jedni i drugi su nas otpuhali s terena
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Ne brinite dečki ništa, čim šef sazna rezultat i kak smo igrali bu nazval ove novinare bez muda da objasne da se on zaljubio u Kovu i da nije takva greda…. I da je roster spektakularan i da je ovo dio cijelog programa i strategije…. A to kaj nemamo niti jedno krilo koje je i dobro i zdravo i u fromi sredinom 9. Mjeseca nema nikih problema…. Između ostalog…. Pokojni Zambata se okreće u grobu….
  • K3p
    454
    Al ga kenjaš
  • San Lorenzo
    24.1k
    Ako je već Boban zaluđen Kovačevićem, ima li netko u klubu da ga probudi iz tog sna, gledaju reprize utakmica više puta, šta vide, kakvi su zaključci?
    Nemoguće je da nakon Istre, Gorice, Osijeka, Vikinga, Thuna i sad Hapoela vide igru i zaključe 'to je to, to gori!!!'.
  • Olmic
    6k
    kao da smije netko nesto primjetit….
  • Georginho
    945
    kao da smije netko nesto primjetit….Olmic

A zašto ne bi smjeli!? Sad ga isto kakite. Pa nije diktatura u Dinamu. Možemo biti nezadovoljni, ali ne treba insinuirati ovakve gluposti
  • Orc123
    17.2k
    Garantiram i kladim se u ne znam sta, da iole kvalitetniji trener bi s ovim rosterom pomeo HNL i ovakav Hapoel! Trener nije samo Kovacevic koji je btw. Sramotan! Kriv je cijeli strucni stozer. Kondicijski treneri bi mi letili kroz zatvorena vrata sa stadiona!

Kad tu poglddas roster vidis da kvalitete ima ali je nema tko posloziti! Doslovno svaki igrac ko da ima upaljen limitator ko na autu i preko toga se ne moze jer je auto za kurac....u ovom slucaju auto (ne)servisira Kovacevic i trenutno vozimo bez kocnica u provaliju s njim!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.