• Nousername
    838
    nisam se ni ja rodio kad je Boban igro pa opet znam ko je Boban i sta on znaci za sve nas.Nacin na koji samo prica mi daje do znanja da se radi o nekom ko nije dzaba tu di je
  • mali M
    10.5k
    nastavio si u istom tonu o silaženju predsjednika u poluvremenu pa sam rekao da se tako stvaraju mitovi jer će se na tvoju rečenicu koju si iskarikirao citirati budućih 10 trolova da Boban u poluvremenu uletava u svlačionicu.. ostalo se slažem jer logika nalaže da trener koji nema svlačionicu pod kontrolom i ne može ih motivirati, nije trener za taj klub, ali tu smo...
    Što se tiče foruma piši što hoćeš, ali isto tako mogu i ja se čuditi kako vam se da kritizirati stvari samo eto toliko da se kritizira... pa nije takva drama što je Boban par puta išao dat dečkima podršku, vidiš da je i Vinlof rekao da im je to super tako da priče o treskanju vrata i urlicima su novinarske izmišljotine... Ostalo je dobro @Sajla poentirao...
  • ElDorado
    14.9k
    Istine radi nogdje nije sišao. Sastanak je bio u plavom salonu.
  • Blue Label
    345
    Sramota kakav roster imamo, umjesto da smo ga unaprijedili mi smo jednu razinu slabiji.

Hitno pozvati Bobana na odgovornost
  • NitkoBitan
    38.8k
    Nije problem u rosteru nego u treneru koji se poceo sve vise gubit.
  • Pacho
    20.9k
    Jel ovo rezultatska izvrsnost iz prve tocke programa?
  • Jaro
    12.7k
    Hitno pozvati Bobana na odgovornostBlue Label

Procitaj statut, primjeni napisano i slobodno ga pozoves na odgovornost...
  • DiddyGuela
    6.9k
    Nadam se da nam financijski ne gori pod nogama toliko da bi isli u prodaju Belje tokom zimskog PRa.

Bojim se da bez Belje, sa ovim trenerom, mi bi izgubili naslov u HNLu.
  • joesimunic
    674
    Šta se tresete, kad završi na Sky sportu s reportažom, Boban se spušta u svlačionicu i daje do znanja igračima i stožeru da imaju njegovu podršku.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    Nije li bilo "bolje izgubit 5:0 uz dobru igru nego dobit 1:0 uz nikakvu"? Jel to vrijedi i za Kovu ili kaj to onda znaci?
  • tp1997
    3.4k
    Predsjednik bi trebao, iz minimalnog respekta prema navijačima, pogledati koju utakmicu uživo.

Pa neka mu bude stresno. Neka vidi ovaj jad uživo, neka vidi teleći pogled svog mezimca kad Mišić spašava šansu 2 na 1, neka se nervira kako se i mi nerviramo, kako je i nama puls toliki da poželimo normabele ili rakijetinu ili oboje.

On je ovu priču skuhao, on ovog izgubljenog čovjeka drži na klupi. On je također i predsjednik kluba.

Nema pravo na to da mu bude "stresno", ne dok mirne duše dopušta ovo što gledamo na terenu u ime procesa, kontinuiteta, sustava i svih drugih floskula.
  • Mathiasovi Chageri
    9.3k
    Kovačević ima veliku sreću da nam predsjednik ne gleda utakmice.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Presidente nadam se da si gledao ovu bruku i sramotu i da ćeš reagirat ali ne odlaskom u svlačionicu.
  • Kruno
    1.8k
    To je još žalosnije nego što je ovaj trener.
  • Zg123
    4.7k
    Jel presidente gledao utakmicu ili ce mu zapisnicar prenjeti dojmove s iste? S obzirom da je izjavio da bi radje izgubio 5:0 nego parkirao autobus zanima me kako je on obu utakmicu vidio? Ili je bitno samo da se igralo s 4 od iza, onda nema veze sto se parkirao autobus?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.