• Dudu
    3.5k
    Kad vidim Barcelonu, PSG i slične kako bez problema stave igrače od 17 godina, ne znam stvarno zašto mi toliko oklijevamo isprobati igrače u ozbiljnijim utakmicama..

Prilike zaslužuju Šunta, Radnić, Mikić, Taylor nauštrub nekih Mudražija, Tabinasa i sličnih od kojih znaš da nema nikakve koristi.

Nije ista stvar kad ubaciš juniora u kombiniranu momčad ili kad staviš jednog/dvojicu kontrolirano. Vidjeli smo kako Zebić odigrao fenomenalno protiv Hajduka
  • Zg123
    4.7k
    Sunta ne zasluzuje priliku, s onakvim voljnim momentom i intenzitetom on jedino moze igrati za veteransku ekipu. Nije slucajno klupiran i u b ekipi, nije slucajno bio niti na kup utakmici, dakle gurat nekoga samo da bi se gurao jer je iz nase skole nema smisla. O Mikicu se mozda moze raspravljati iako je meni osobno bezveze niti vidim neki talent kakvim ga se predstavljalo u medijima sve pod palicom Skegre, zanimljivo da vise tih clanaka nema otkad mu on nije menadzer tako da je dovoljno zbrojiti 2 i 2.

Taylor i Radnic su zanimljivi i njima ce sezona u b ekipi doci odlicno i ako tako nastave na pravom su putu da udju u A tim. Svi bi kruha preko pogace, e ne moze gospodo ako je jedan Dani Olmo se kalio u B ekipi onda mozete i vi
  • mrgud
    948
    Je li istina da Radnić nema profesionalni ugovor sa Dinamom ?
  • Dudu
    3.5k

Ma mislim ime igrača mi je nebitno.. Nek procjene ko je najbolji i kome ima smislu dat šansu

Ako već par godina ne guramo nikog, pa šta rade ti treneri mlađih kategorija..

Ostvarujemo onu Miškovićevu izjavu da su mlađe kategorije samo trošak
  • Zg123
    4.7k
    a kako ce igrat kad su se direktori skole mijenjali ko na traci? Zato treba ici onom trust the process i malo istrpiti nove ljude u skoli i filtrirat sve igrace kroz b ekipu da bi poslje imali nekog materijala za a ekipu
  • Zagi
    19.1k
    Šunta odigra jedno poluvirijeme loše, kazni ga se, konkurenti mu odigraju dobro što će svaki trener valorizirati pa par tekmi počinju ispred njega. Najnormalnija stvar.
    I odmah se stvaraju narativi o bolikurčini.
    Jedno jebeno poluvrijeme.

Imate koliko vam srce želi tema za pljuvačinu. Zaobiđite temu u mladim igračima, nije za guske sijeno.
  • Filip 91
    2.6k
    Veceras od 20:00, Premier League International Cup: Tottenham - Dinamo.
  • hardek
    13k
    Ima negdje spisak igrača koji je otputovao?
  • Filip 91
    2.6k
    Tai Žnuderl, Petar Lončarević, Fran Kasumović, Noa Mikić, Nikola Radnić, Šimun Begović, Petar Šimun Žaja, Ivan Paunović, Fuzy Taylor, Tomas Baković, Josip Brundić, Sven Šunta, Jona Benkotić, Noah Nsoki, Karlo Zulfić, Gabrijel Šivalec, Mislav Ćutuk i Leonardo Perković.
  • austrijanac
    13.8k
    Bit ce da napadamo prvo mjesto ove godine.
  • d-Zg
    50
    Kaj bude prijenos na d+?
  • VolimDinamoOo
    665
    Ima li gdje postave dinama u danasnjoj utakmici?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.