• Dudu
    3.5k
    Kad vidim Barcelonu, PSG i slične kako bez problema stave igrače od 17 godina, ne znam stvarno zašto mi toliko oklijevamo isprobati igrače u ozbiljnijim utakmicama..

Prilike zaslužuju Šunta, Radnić, Mikić, Taylor nauštrub nekih Mudražija, Tabinasa i sličnih od kojih znaš da nema nikakve koristi.

Nije ista stvar kad ubaciš juniora u kombiniranu momčad ili kad staviš jednog/dvojicu kontrolirano. Vidjeli smo kako Zebić odigrao fenomenalno protiv Hajduka
  • Zg123
    4.7k
    Sunta ne zasluzuje priliku, s onakvim voljnim momentom i intenzitetom on jedino moze igrati za veteransku ekipu. Nije slucajno klupiran i u b ekipi, nije slucajno bio niti na kup utakmici, dakle gurat nekoga samo da bi se gurao jer je iz nase skole nema smisla. O Mikicu se mozda moze raspravljati iako je meni osobno bezveze niti vidim neki talent kakvim ga se predstavljalo u medijima sve pod palicom Skegre, zanimljivo da vise tih clanaka nema otkad mu on nije menadzer tako da je dovoljno zbrojiti 2 i 2.

Taylor i Radnic su zanimljivi i njima ce sezona u b ekipi doci odlicno i ako tako nastave na pravom su putu da udju u A tim. Svi bi kruha preko pogace, e ne moze gospodo ako je jedan Dani Olmo se kalio u B ekipi onda mozete i vi
  • mrgud
    947
    Je li istina da Radnić nema profesionalni ugovor sa Dinamom ?
  • Dudu
    3.5k

Ma mislim ime igrača mi je nebitno.. Nek procjene ko je najbolji i kome ima smislu dat šansu

Ako već par godina ne guramo nikog, pa šta rade ti treneri mlađih kategorija..

Ostvarujemo onu Miškovićevu izjavu da su mlađe kategorije samo trošak
  • Zg123
    4.7k
    a kako ce igrat kad su se direktori skole mijenjali ko na traci? Zato treba ici onom trust the process i malo istrpiti nove ljude u skoli i filtrirat sve igrace kroz b ekipu da bi poslje imali nekog materijala za a ekipu
  • Zagi
    19.1k
    Šunta odigra jedno poluvirijeme loše, kazni ga se, konkurenti mu odigraju dobro što će svaki trener valorizirati pa par tekmi počinju ispred njega. Najnormalnija stvar.
    I odmah se stvaraju narativi o bolikurčini.
    Jedno jebeno poluvrijeme.

Imate koliko vam srce želi tema za pljuvačinu. Zaobiđite temu u mladim igračima, nije za guske sijeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.