• Facke
    8.9k
    Top tekmica danas
  • Sibirski plavac
    10.1k
    2 2 u zadnjoj sekundi
  • fakin
    6.2k
    auuuu kakav gol gorice, ovaj zabije istu sekundu sudac sudi kraj.

ipak varaždin 14
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Cvijanović? Jel nije on bio onaj koji je protiv nas pogodio prečku i to u vrlo sličnoj situaciji?
  • Eduardo
    30.8k
    Jos igraju ovu teletabis ligu u EuropiHectorharatti

Ajax, Sint-Truidense i Nordsjaelland doma, a vani Midtjylland, Lincoln Red Impsa i Thun... i nije im baš teletabis raspored kad pogledamo protivnike. I dinamo bi tu imao poštenog posla.
  • Noel
    24.7k
    Top tekmica danasFacke

Kak si sad opet naglo zaboravil prigorski? Kaj nebi trebalo bit denes?
  • Droljo
    31.9k

Tipfeler.
    Kaj facke nema pravo na to?
  • DiddyGuela
    6.9k
    Freudian slip! :blush:
  • Noel
    24.7k
    Kaj facke nema pravo na to?Droljo

Ne. Ujutro je bibliju o Kovačeviću naštampal na prigorskom, tak da sam moral prevodit ljudima, i onda na ovak banalnoj stvari fula. Nedopustivo.
  • Sajla
    24k
    Hvatam se za slamke, ali što mi drugo preostaje... Ako se poslože rezultati, a još bitnije ako se mi posložimo - na reprezentativnu stanku možemo otići kao prvi na tablici.
    I nemojte mi sad o neutemeljenom optimizmu i da je vjerojatnije da ćemo biti peti. Zlo mi je, fizički sam loše od ovoga i jedva sam smogao snage da sam sebe zavaram na trenutak, nemojte mi to kvariti.
  • Facke
    8.9k

Oprosti nebu se ponovile. Male me je presaltale. :kiss:
  • rokikaciga
    18.3k
    Sigurno si si bambus popio negdje. Malo gemišta da se resetiraš
  • Eduardo
    30.8k
    25.10.2025.

Pogled na ljestvicu koji govori da sve razigraniji Hajduk bježi tri boda navijačima "modrih" ne ulijeva previše povjerenja. U HNL-u nanovo složena momčad ima velike probleme. Poraz u Vukovaru bio joj je već treći, uz jedan remi u 11 utakmica.

....

tylbfvxx2utcooha.jpg

2suxpka4wlm2obrv.jpg
  • Kruno
    1.8k
    Boli pogled na tablicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.