• Zg123
    4.7k
    Ante Čačić poludio na cijelu svlačionicu i svima im u facu kazao da oni nisu igrači za ligu prvaka, na kraju ispada da je čovjek bio potpuno u pravu.Common Sense

Ne, nije bio u pravu, doslovno je ekipa bila spremna potuci se sa Salzburgom i imala je sanse za ici dalje a on kao i obicno tvrdoglavo udrio 3-5-2 i bunker i naravno odigrao x s njima kuci iako su ovi bili zreli za poraz i to onda prebacio na igrace i na kraju je zasluzeno dobio otkaz jer je ispao iz kup, ugrozio titulu i razjebao svlacionicu sa svojim tvrdoglavim i glupim potezima
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Ja ne znam jesi ti vidio kako je ta utakmica izgledala kad smo se mi otvorili?
    Tu nas RBS spasio svojim promasajima, ekipa nas je iskontrirala kao malu djecu. Ljudi opako podcjenjuju taj Salzburg i precjenjuju Dinamo. Da je Bockaj zabio slobodnjak sad bi pjevo borbene o legendarnom brku.
  • Zg123
    4.7k
    ja sam vidio izjave igraca koji su i sami bili razocarani taktickom postavkom trenera u toj utakmici, mislim da su mi njihove izjave relevantnije od onoga sta mi mislimo preko tva
  • Efes Pilsen
    16.9k
    koji od tih igraca je nadjebo Cacica i postao relevantan u ligama petice?
  • Noel
    24.7k
    koji od tih igraca je nadjebo Cacica i postao relevantan u ligama petice?Efes Pilsen

Prvih 11 Dinama s te utakmice, Livaković je treći golman Barcelone. Šutalo u Laziju. I to je to. S druge strane Iz tadašnjih prvih 11 Salzburga 10 ih trenunto igra u ligama petice i to u ozbiljnim rolama u ozbiljnim klubovima.
  • Zg123
    4.7k
    Ma nitko ekipa je za kurac bila, a Cacic je zapravo neshvaceni Guardiola i zahvaljujuci njemu se uslo u LP. Necu dalje ici u off topic, cacketoni si je ionako sam zabio autogol sa svim svojim debilnim odlukama nevezano za tu utakmicu
  • promatrac67
    139

Jer inace je common sense da je igracima najvise stalo do kluba, oni su tu najveci vojnici, zadrzavaju se godinama i ne gledaju uopce svoje interese, vec interese kluba i institucije kao sto je Dinamo.
    Svasta se da nacitati ovih dana po forumu ...
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Kakve floskule - trener je procijenio da igraci koje ima nisu razina liga petice i da je Salzburg bolji i na osnovu toga je izveo sastav koji je bio gredu udaljen od pobjede.
    Daljnje karijere tih igraca su pokazale da je procjena trenera bila na mjestu, a i dogadaji na terenu cim smo se malo vise otvorili.
    No dobro, vidim da ce ti Cacic bit kriv za sve bez obzira..
  • Thor
    4k
    Koji sad rapravljamo o Cacicu i proslim vremenima. Ajmo se fokusirat na sadasnjost i to da neke stvari ne stimaju i treba odmah reagirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.