• Mr Anderson
    22.1k
    Fernandes stara iskusnjara, nađe najglupljeg igrača kod protivnika, isprovocira ga i iznudi crveni. Šteta za utakmicu.
  • Navijač Dinama
    12.9k
    Dalot je lošiji bek od Valinčića i Tabinasa... ovo kako on igra godinama i zarađuje milione, je jedna od većih nogometnih enigmi.
  • Dendle71
    580
    napucaEfes Pilsen

Pogledaj situaciju jos koji puta!
  • VještacZG
    79
    Ja ne znam kako taj lik već 8 godina igra za United lik je toliko neinteligentan igrač da tog nema nigdje, doslovno prošle sezone zbog njega United izgubio nekoliko važnih utakmica...
  • Matija1711
    64
    Dalot najgori desni bek lige
  • Navijač Dinama
    12.9k
    opcenito najveći problem, sto Unitedu su u 2026oj bekovi Luke Shaw i Diogo Dalot... ajde ovaj prvi je nekad bio peek, al Dalot... Bože moj..
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Ivanovic gol za Lens na gostovanju kod Le Mansa. Torrente ne igra.
  • VještacZG
    79
    ma znam buraz, poslije dinama united mi je najdraži klub i pratim ga otkad znam za sebe, ali ovo je nevjerovatno zadnjih par godina da se ne može dovesti normalnog beka na obje strane...
  • Dinamo iznad svih
    705
    Kako je ovo gol za city?
  • KtcGoat
    7.7k
    HSV 2 poraza za redom od 5-0
  • Eduardo
    30.8k
    Da nije nove Kranjče sad ostali bismo sa Srbima zadnja bijeda. Ovako smo ipak bolji od njihHnlovac

Kako smo bolji kad je u Hrvatskoj izgrađena samo Opus Arena... Kranjča je u izgradnji, Rujevica je slagana ko Lego kockice i daleko je od nekog ozbiljnog modernog stadiona, a novi Maksimir je još uvijek slovo na papiru. Imamo mi tu još dosta posla da ih stignemo.

Srbi su u zadnjih pet godina izgradili TSC Arena (Bačka Topola), Dubočica (Leskovac), Lagator (Loznica) i Kraljevica (Zaječar). Tri od njih imaju kapacitet nešto veći od 8000 mjesta, a ovaj jedan 4.500. Sva četiri su natkrivena sa sve četiri tribine. S Maccabi Tel Avivom smo igrali u Bačkoj Topoli.

1004gnwglwit662f.jpg

qypzsgol7u8aq3jl.jpg

8pkn5j1m8y9dq3m8.jpg

qn5lts9ns07o3ixd.jpeg

A ako računaš i ono što je u izgradnji, onda im se pridružuje Nacionalni stadion koji se gradi u sklopu kompleksa EXPO 2027.

• Hnlovac
    7.9k
    Kaj se tiče broja novih stadiona smo definitivno gori, ali ako gledaš prosjek i ako gledaš prvu ligu bolje stojimo

Od ova 3 gornja većina služi seoskim klubovima u 2. I 3. Ligi, a stadioni Radničkog, Radnickog 2, Vojvodine, Partizana i ostalih ostaju raspad
  • NORTE
    27.2k
    Widzew je neki dan dao otkaz treneru Srbinu i momčad je na gostovanju kod Legije vodio 33-godišnjak (1993. godište).

Sporting u ligi ima dva vrlo skupa kiksa zbog autogolova, oba na gostovanjima.
    Prvi je bio nakon vodstva 0:2 osvojili samo bod zbog autogola u 84. minuti.
    Drugi kiks jučer s igračem više si opet zabili autogol, nevjerojatno.
    U oba susreta bili su bolji suparnik i dakako favorit.
  • Zg123
    4.7k
    Taj Lodz je stvarno anomalija, 25 milja eura u 2 sezone su sprzili, mijenjaju trenere ko na traci, a ne mogu rezultatski napraviti nista
  • jp23
    4.7k
    Nije anomalija, već je novi milijarder vlasnik koji je prvu sezonu trošio ko lud, pa se ispostavilo da ih je pol škart jer su se borili za ostanak. Ovu sezonu su malo konzervativnije sa dovođenjem, no kad mjenja i trenere malo malo. Dolaskom novog vlasnika porasli su apetiti navijača, koji su mislili da će odmah biti konkurenti za titulu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.