• Sibirski plavac
    10.1k
    Ukoliko Kovacevic ostvari niz od osam poraza za redomPacho

Je li ovo sprdnja ili actually tekst nekog članka? :yikes:
  • San Lorenzo
    24k

Trenutna situacija izgleda kao da ganjamo kontinuitet zbog kontinuiteta samog, ne zato jer nam taj kontinuitet donosi napredak u bilo kojem aspektu igre...ako ćemo se hvatati niza neporaženosti, možemo i taj dio demistificirati...isti je započeo u studenom, od tada smo u Europi imali
    0-4 Lille
    1-3 Betis
    4-1 Steaua
    0-2 Midtylland
    Ispadanje od Genka, prolaz Thuna i Žalgirisa te ispadanje od Vikinga.

Niz neporaženosti se ni kroz igru ni kroz rezultat nije reflektirao na Europi, kako prošle tako i ove sezone.

Tratimo vrijeme na trenera za kojeg očito i Boban sam zna da nije motivator, psiholog, a bome ni taktičar, može on u javnosti stajati iza njega, ali ulasci u svlačionicu i traženje od senatora da razbude suigrače sugeriraju drugačije...zlobnici bi rekli da se Zvone sa podrškom treneru ponaša poprilično bipolarno.
  • mali M
    10.5k
    ne razumiješ, ja se apsolutno slažem s tobom, nego mi je bedasto arlaukali na Bobana jer smo izgubili prvu u sezoni u HNL-u...
    Tko prati moje upise mogao je vidjeti razočaranje ne smijenom Kove već tri puta... I to baš iz razloga kojeg si pisao.. mi imamo ozbiljan pad taktičke igre, reakcija sukladno situacijama na terenu, manjak vodstva i autoriteta..
    Da, slažem se, ako ti se Boban spušta u svlačionicu da spašava stvar s igračima, onda nisi trener za ovaj klub.. zapravo, iskreno meni je to znak da se Kovi već ozbiljno trese stolica...
  • fakin
    6.2k
    iskreno meni je to znak da se Kovi već ozbiljno trese stolica...mali M

Nazalost nije. To je Boban radio i lani pa evo i dalje imamo istog trenera.
    Kazem, cudi me da covjek koji je obisao velike europske klubove gleda kao normalno da on iz uprave kluba se spusta u svlačionicu. To je sve samo ne normalno
  • Guzy91
    24
    Cjeli dan mi propao cekajuci da vidim da je Kova dobio otkaz.
    Ja ne znam sta njega jos drzi kad se sa Marsa vidi da to nije to.
    To sto je on osvojio ligu to bi i mi sa zone osvojili.
    Pa ne moras.bit Guardiola za to pokraj ovakve konkurencije.
    Ne znam jel Kova zna nesto pa ga se boje otpustit,jel.smo tolilo u banani da nemamo za novog trenera,jel su Boban i Kova u vezi evo ne znam sta bi mislio od frustracije.
  • GeneralNapoleon
    2.8k

Kratko sam pomislio da je ovo legit clanak :lol:

Sam si napisao da treneri nakon par poraza dobe otkaz. Zašto je to nevjerojatno za trenera Dinama?mali M

Mislim da je kolega htio reci, da nemre bit isto mjerilo za trenera Dinama i Slaven Belupa. Nije isto ak Dinamo izgubi 4 utakmice HNLa zaredom il kad to napravi Slaven. A ako je to vec dovoljno da trener Slavena dobije pedalu onda nalaze logika da bi trener Dinama trebao dobit pedalu dosta prije.

I mislim da uopce nije poanta da nakon jednog poraza treba davati trenerima otkaze. Ali da granica otkaza mora bit puno prije nego zaredat 4, 5 poraza u HNLu.

Kao sto je i slucaj. Nije problem poraz protiv Osijeka. Nego vec dovoljno puta nabrojana kulminacija razloga.
  • mali M
    10.5k
    Nazalost nije. To je Boban radio i lani pa evo i dalje imamo istog trenera.fakin

Kao prvo, to je napravio jednom lani da pokaže podršku Kovi, prestanite kenjati kao da je Mamić koji je ulazio svaku tekmu.
    Kao drugo, ja sam siguran da Boban vidi da je Kova nesposoban ovo sam izvući i da će morati to presjeći. Mogu ti ja kao šef i ikona i legenda kluba jednom uletiti u svlačionicu da razdrmam ekipu da vide da nije zezancija, ali ako to moram raditi za tebe svako malo onda mi ti ni ne trebaš

granica otkaza mora bit puno prije nego zaredat 4, 5 poraza u HNLu.GeneralNapoleon

Ma naravno, to nitko ni ne kaže, samo kažem da jedan poraz ne može niti ne smije biti ta granica.. ostale razloge svi vidimo i svi se već odavno slažemo
  • Brusa
    4.3k
    Kao prvo, to je napravio jednom lani da pokaže podršku Kovimali M

Meni se čini da je ipak bilo više puta, na koji put ti misliš?
    Dvominutnom pretragom googla naišao sam na najmanje dva puta.
    Ako misliš na ono iz studenog 2025., ne bi rekao da je to bilo puko "pokazivanje podrške Kovi" s obzirom je tada Kuleta I Nevu maknuo sa mjesta dokapetana a stavio Mckenu i Zajca
  • Oluja
    7.3k
    Kad se vratio u klub, a i još uvijek sam presretan što nam je Boban predsjednik bez obzira na neke postupke s kojima se ne slažem ali se ponekad zapitam postaje li klub Bobanova prćija? Nadam se da nikada nećemo otići u tom smjeru, niti da ćemo ikada stvarati kult ličnosti bez obzira o kome se radi
  • Mr Anderson
    22.1k
    Cjeli dan mi propao cekajuci da vidim da je Kova dobio otkaz.Guzy91

Stvarno mi te žao koliko si jadan.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Kad se vratio u klub, a i još uvijek sam presretan što nam je Boban predsjednik bez obzira na neke postupke s kojima se ne slažem ali se ponekad zapitam postaje li klub Bobanova prćija? Nadam se da nikada nećemo otići u tom smjeru, niti da ćemo ikada stvarati kult ličnosti bez obzira o kome se radiOluja

Boban je demokratski izabran i dobio je mandat koji će odraditi do kraja osim da se nešto nepredviđeno desi da se sam povuče. Znači, nije klub nikakva njegova prćija, on kao predsjednik donosi one odluke koje misli da su najbolje za klub, a ne on one o kojima se laprda po mrežama i forumima. Na sljedećim izborima će se vidjet jesu li ljudi zadovoljni njegovim mandatom ili ne. Do tada je on glavni, nije to nikakav kult ličnosti, niti je klub ičija prćija.
  • mali M
    10.5k
    Meni se čini da je ipak bilo više puta, na koji put ti misliš?Brusa

Da bilo je više puta, ali kao prvo neki puta je kao i sada došao dan kasnije i to se nije "spustio u svlačionicu" nego imao sastanak s kapetanima.. ostali članci su obilježeni sa "tajnim izvorom", "navodno se spustio", "a neki tvrde da su čuli i lupanje vratima..".. to su ti meni dno dna članci jer se Bobana pokušava pokazati kao Mamića.. Boban je pun mana i vjerojatno pogrešnih odluka, ali stavljati ga u isti kontekst kao Mamića je baš pokvareno i jadno
  • Guzy91
    24
    a sta bi to trebalo znacit i zbog cega?
  • Mr Anderson
    22.1k
    Lako zaključiti.
  • Guzy91
    24
    To sto sam napisao je isto lako zakljuciti da nisam htjeo uvrijedit Bobana jer za mene je Boban legneda i tako ce ostag bez obzira na sve.
    Ne samo Dinama nego Hr nogometa.
    Frustriran sam na Kovu jer covjek nije ta razina i to svi znamo.
    Mozda on i nesto zna ali prenjet to na igrace,objasnit i imat energiju,karizmu,bit vođa,psiholog moje misljenje da on to u Dinamu ne moze odradit.
    Ne vidim zbog cega sam tu jadan a takav komentar nije prikladan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.