• Zagreb1992
    3.8k

Klinci iz omladinske škole moraju to svoje mjesto u prvoj ekipi zaslužiti...Imaju Dinamo 2 i neka se tamo pokažu pa tek onda HNL...Nije tako lagano ići iz juniorskog u seniorski nogomet ...Hvala Bogu pa Boban i klub razmišlja s time dugoročno
  • jedan u nizu
    19.5k
    Džabe nabrajate strance kad je Boban rekao da ne želi stranca za trenera.Filip 91

Ovo je jedna od rijetkih stvari koje zamjeram Bobanu.
    Ako je istina naravno.
    A nekako odbijam vjerovati da je to zapisano u kamenu.

Cak to mogu prozvakati i prihvatiti da cemo imati uvijek domaceg trenera.
    Ali mi se ovaj prijelazni rok punimo mladim talentima koji su svi stranci, iz razno raznih drzava.
    Domaceg talenta je nekako manje nego prije, i sve se vise desi da odabiru LASK, PAO i ostale klubove za razvoj umjesto dinama.
    I nekako je logicno da cemo dovoditi vise stranih talenata, jer smo uostalom, postali i uspjesniji i prepoznatljiviji na europskoj sceni.
    I zasto onda mislimo da ce domaci trener biti jedino rijesenje?
    Ako planiramo da u buducnosti uvijek imamo strance, strane talente i u pocetnih 11, i u prvih 16, pa cak u prvih 25 igraca, nama bi i stranac bio sasvim dobar, ako ne i potreban.

Pogotovo u deficitu trenerskog kadra sa naseg govornog podrucja.

Ako mozemo imati voditelja omladisnke skole stranca, zasto nebi imali i trenera?
  • Neron53
    2.7k

Dobro za Osijek sto su njihovi 16/17-togodisnjaci godinama kalili po posudbama
  • joesimunic
    616
    Ruku na srce Boban stvarno mora riješit novog trenera, jer ako ostane Kova obistinit će se izjave da Boban sistemski ne može priznat da je negdje pogriješio i ono što je Petković pričao da ima blagi bipolarni poremečaj i da je egomanijak.
  • Zagreb1992
    3.8k

Da osijek ima dobru financijsku situaciju igrali bi kvalitetniji ..Pa oni su prodavali Omerovića u zadnji tren
  • mrgud
    947
    I opet su nas takvi natamburali sa limačima
  • badjibadara
    10.7k
    ono što je Petković pričao da ima blagi bipolarni poremečaj i da je egomanijak.joesimunic

A dr. Petković je usko specijaliziran za to područje? Nisam znao. Budem se naručio na pregled čim se oporavi od trogodišnje ozljede bolikurtisa.
  • Borovljanin
    749
    Nadam se da neće biti scenarij - bolje da umre selo nego običaj.

To s davanjem kontinuiteta treneru ima smisla, ali, ruku na srce, mislim da Kovačević ne može bolje ponudit. Kakvog smispa ima trpiti loš kontinuitet
  • Guzy91
    24
    Ne kuzim to pravdanje Kove, dupla kruna ovo ono.
    Pa decki ja bi o kucu kladio da bi i ja sa Dinamom to.osvojio uz onakvu konkurenciju.
    Pa da nista igracima ne govorim da se sami dogovore i posloze.
    Ma Vukovar nas razbuco isto u Vinkovcima, imalo je isto katastrofani izvedbi.
    Ne da mi smo mi bili dominantni pa je zalutalo to se svima moze dogodit.
    Svi vide da Kova nije za to samo mi nije jasnk zasto.Boban to radi.
  • Pacho
    20.8k
    Ako je istina da bi trener morao zaredati par poraza da bi dobio otkaz, to je van pameti. Pa to je nesto radi cega ce se svakom treneru na planeti tresti stolica osim ako se radi o Ferguson, Cholo, itd. situaciji. Zar nije nesretnik s klupe Belupa nedavno dobio otkaz zbog 'par poraza'? Zar nije Djalovic nakon 'par poraza' dobio pedalu nakon sto je takoder isporucio dvostruku krunu koja se sad predstavlja kao nevjerojatan podvig za trenera Dinama?

Ispada da kovacevic treba s Dinamom uci u seriju poraza koja bi posla stajala trenere Belupa, Lokomotive i Gorice, a zasto tocno? Zato sto Zvone iz nekog razloga preko leda Dinama vodi svoj privatni jihad.
  • fakin
    6.2k
    Ako je istina da bi trener morao zaredati par poraza da bi dobio otkaz, to je van pametiPacho

Sumnjam da je to uvjet za otkaz kad je Boban sam nedavno izjavio da je bolje izgubiti i 5:0, nego mijenjati sustav
  • Pacho
    20.8k

To vrijedi za Europu. U HNL-u je dovoljno izbjeci par poraza za redom bez obzira na igru :smile:
  • GeneralNapoleon
    2.8k

Trenerska stolica Dinama je ocito postala najsigurnija stolica na svijetu :lol:
  • Pacho
    20.8k

Pa frende nekad mi se cini da kolege stavljaju ulomke sa satiricnih stranica.

"U Maksimiru nisu zadovoljni igrom ni rezultatima, ali trenutno ne razmisljaju o smjeni trenera. Medutim, jasno je da Bobanovo strpljenje nije neograniceno. Ukoliko Kovacevic ostvari niz od osam poraza za redom, jasno je da ce se poceti razmatrati otvaranje rasprave o njegovoj ostavci."
  • mali M
    10.5k
    Zar nije nesretnik s klupe Belupa nedavno dobio otkaz zbog 'par poraza'? Zar nije Djalovic nakon 'par poraza' dobio pedaluPacho

Ako je istina da bi trener morao zaredati par poraza da bi dobio otkaz, to je van pametiPacho

Ja zbilja ne razumijem što želiš reći? Sam si napisao da treneri nakon par poraza dobe otkaz. Zašto je to nevjerojatno za trenera Dinama?
    Zamjerate Bobanu što ne daje otkaz nakon jednog poraza?
    Prvo smo cvilili što uprava mjenja 4 trenera u sezoni, sad cvilimo što se ne mjenja nakon jednog poraza...

Baš je naporan taj privatni rat pojedinaca protiv Bobana... Ponavljam i ja sam za smjenu Kovačevića zbog nedostatka ikakve igre i taktike, ali da prozivam Bobana što ga ne mjenja nakon jednog poraza je suludo

A btw da po tisućiti put se pecate na novinarske članke sa "tajnim izvorom iz Maksimira" je još više luđe... Nikad neki neće naučiti da je cilj novinarima samo kenjati po Dinamu i kad je sve idealno i kad nije... Ali eto..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.