• Boycie
    4.3k
    Svi smo mi htjeli da ovaj covjek uspije, da nekim cudom on bude taj. Iako je bilo sumnji u startu s obzirom da smo uzeli trenera iz Belupa kojem su drugi radili taktiku, strategiju i pripremu. Ali jednostavno on nije taj.
    Nema tu neke velike filozofije, vremena je imao, dinamo stagnira, napretka nema. Mucis se u ligi koja je smijesna, u europi pak previse razocaranja i lekcija od ekipa koje su ispod dinamovog ranga i reputacije.
    Njegov maksimum je prosjecan dinamo, nit je on na svom maksimumu, nit je dinamo prosjecan - nazalost ispod toga je.
    Ne zelim ni zamisljat scenarij zadnjeg kola sa tovarima na zatvaranju Maksimira, u kojem nismo vec osigurali prvenstvo.
    Sa ovim se sad vec jebeno kockamo.
  • OsamŠest
    8.3k

Da se ne lažemo, nijedan hrvatski trener ne može u kontinuitetu isporučit ono što Boban traži.

Nisam fan nogometa Bjelice, jer ni njegov plan igre za ligaške utakmice nije neka ljepota, ali s njim si europski siguran.

Ako se ide na hrvatskog trenera, onda on. Prvi mandat nije završio njegovom krivicom. A da Marić nije sjebao, dan danas bi bio trener u drugom mandatu.
  • Kareem
    17
    pa upravo to nijedan hrvatski ne može, ali evo dođe ti Bessone sa 6 juniora i igra nogomet kao da nema sutra i tu te pregazi kad ih se stisne nema samo ispucavanja pokušava se odigravati( prošao je školu Barcelone kao trener) i to je neka od osnova koje su ga u La Masii učili da se pronađe svaki put izlaz kroz igru, a ne ispucavanje rekao bih da tu kaska i Leko sa B ekipom nema tu taktičkog izlaženja pod presingom i 4 3 3 igre da se guraju krila i preko njih igra.
  • Orc123
    17.1k
    Od hrvatskih trenera bi samo Terzica razmatrao.
    Jasno je da nece dobiti otkaz jedino ako izgubi mozda sada u srijesu i onda protiv Loxe, a ja ne zelim vjerovati u takav scenarij iako kako izgledamo i nije nerealno.

Prije se je tu i tamo dogodilo da je trener sam dao ostavku ali od kad im se u ugovor uglavile velike odstete za raskid ugovora nekako su izgubili taj poriv da sami shvate kad bi trebalo reci dosta.
    Kova ostavku nece dati iako bi nam sa tim cinom digao misljenje o sebi. Bjelica igra totalno deugaciji tip nogometa i tesko da bi isporucio sto se trazi, a i takva dva karaketera u vidu njega i Bobana tesko da idu skupa. Iako, moram peiznati da nas i to reciklira je trenera i igra u vecini slucajeva naucilo da nije neka sreca. Pomirio sam se s rim da on smijenjen nece biti sta god da se desi prije zime ili cak do kraja ugovora. To bi se valjds trebalo dogoditi da spusimo gotovo sve u Eueopi a u HNL da dobrano kaskamo za ovom nikakvom konkurencijom.
  • Mathiasovi Chageri
    9.3k
    ali evo dođe ti Bessone sa 6 juniora i igra nogomet kao da nema sutra i tu te pregazi kad ih se stisne nema samo ispucavanja pokušava se odigravatiKareem

Slušamo već godinu i pol kako treba vremena da se uigra ekipa, da sjednu zahtjevi, da se krene isporučivati ono što trener hoće, kao da u najmanju ruku rade u CERN-u, a onda ti dođe neki tamo stranac koji je radio kao pomoćnik i kratko glavni trener u tamo nekoj Sloveniji, uzme ekipu juniora i par igrača koji su prošle godine izgledali kao da su jednu utakmicu do odustajanja od karijere ili uzimanja zadnjih para u Brunejima i s njima igra smisleniji nogomet nego što je Kova ove sezone odigrao u bilo kojoj utakmici, jasno se kroz igru i poteze vidi trenerski rukopis koji on jasno elaborira kroz pressice i intervjue.

S druge strane nama trebaju mjeseci i par lekcija, nešto vremena, mrvicu strpljenja i proljeće da možemo povezati par utakmica protiv Gorica i Lokomotiva koje nisu apsolutno grozomorne.
  • don
    21.7k
    Čeka se kraj sezone, vec napisano nekoliko puta.
    Zašto tako razmišlja naša uprava ne zna očito nitko na ovom forumu.
    fakin

ne čeka, a ako se čeka neka ista ta uprava ide zajedno sa Kovačevićem na tom kraju sezone.
  • serbus
    6.1k
    Neke smo prebrzo mijenjali sad kad bi trebali iz inata nećemo :lol: klasik d
  • Roky
    215
    Imam stvarno lose misljenje o smjeni trenera ali ovaj put stvarno mislim da je potrebna smjena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.