• Kareem
    18
    to sam tek sada vidio pa to je izjava kao da pitaš nekoga da objasni teoriju relativnosti pa nema pojma. Tak je i to zvučalo kao da on ne razumije kako ti suparnici su trčali toliko, a da su ujedno i sve pokrivali. Odnosno javno govori da ima neznanje i sve je u redu.
  • Masto
    2.3k
    dojma sam da kova nije čovjek koji se predaje kad je teško, barem sam to zaključio po njegovom trenerskom a i životnom putu, a vjerujem da je i to jedan razlog zašto ga se dovelo.
    Kao njegovu najveću slabost mogu zamisliti odnos prema igračima, vjerojatno ne leži dobro nekim igračima koji u svojoj glavi misle da su gotovi igrači i samo čekaju da ih uzmu europski velikani, pa zato i ne uzimaju ozbiljno sto im trener govori, nesto poput kovača u bayernu trofeji su bili tu al to je valjalo samo kratkoročno jer ga igrači nisu mogli trpit i njegov pristup.
    Kovu vidim kao trenera koji ide stepenicu po stepenicu i ne preskače ih, nema velika očekivanja od svoje karijere i svaki dan u dinamu mu je bonus da uči i kad je teško, i tako svojim radom i dokazivanjem zeli pokazati i dokazati svoj način rada pa dokle dogura
    Dok vjerujem da neki igrači ne kuže da se do velikih rezultata moze doći samo radom i dokazivanjem i oni bi najrađe odma visoko jer sto bi se oni trebali ikome dokazivati oni su sami sebi vec dovoljno dobri
    Dal su ti igrači jos u ekipi il su bivši samo bacili klicu ne znam al to je na treneru da riješi s njima i oni s njime
  • InteraGal MGC
    85

Njem je svaki dan u dinamu bonus, a nama minus...

Nema se tu sta predavat, samo treba pogledat utakmice koje vodi i izjave koje daje...ali on to ne vidi i ocito nema kapaciteta da vidi i cuje šta priča...ali to je naš problem a ne njegov...
  • mali M
    10.5k
    romantično gledanje trenera... "On samo ide stepenicu po stepenicu i uči kad je teško.." sori buraz došao si u Dinamo, koliko god možemo razumijeti situaciju, Dinamo ne smije biti platforma za učenje pogotovo ne trenerima... U Dinamu se uvijek očekuje odmah rezultat, jedino što te može spasiti od lošeg rezultata je da imaš baš baš dobru igru, ali te rezultat neće... Al moraš pokazati što radiš na treninzima godinu dana...
    I jedna floskula da je do igrača, a ne trenera.. stari moj odavno je trener i psiholog i motivator i zamjenski tata i mama... Nije na njemu da samo kaže "3-4-3" i za ostalo su krivi igrači... Moraš znati kad je netko u lošoj formi i odmoriti ga i odradit razgovor s njime, moraš znat ako te netko na terenu ne sluša i vodi svoju politiku da ga izvadio u 30min zbog discipline... Moraš imati kontrolu nad svojim svlačionicom... Inače nisi trener, a kamoli za Dinamo
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Ja i dalje ne razumijem kako mozes vodit bilo sta kad sa 60% ljudi ne mozes uopce komunicirat..
    To mi je i dalje enigma.. A i dalje cekam tu harmoniju u svlacionici gdje ima vise od 13 igraca. Covjek je prosjecan HNL trener i to je to. To je limit i aj bok.
  • Masto
    2.3k
    životinje komuniciraju na nekoj razini a da dva čovjeka ili vise njih ne mogu komunicirati mi je teško zamisliti, ljudi smo, nađe se način
    A i valjda su igrači koji su tu vec godinu dana naučili nesto hrvatskog, ja vise mislim da su karakteri problematični, prošle godine je bilo jasnije, ove godine ne baš toliko al moglo bi se pretposravit
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Aha, opet karakter igraca.. Znaci oni koji su okrenuli sezonu su sad ipak beskarakterni, a trener je i dalje vrhunski? Dajte najte..
  • Kareem
    18
    a uz to da nadovežem Kelava je legenda meni s obzirom na moje godine i sve kad sam odrastao je on branio, ali što tebigolman može prije nego što ulaziti pokazati ono. Nije isto gledati nogomet sa gola cijeli svoj život ili biti tipa ko Cesc,Arteta u središtu svega i biti okosnica između obrane i napada.
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    Složio bi se sa kolegom @Mr Andersonda je glupo očekivati da imamo na lageru spremnu zamjenu i da ima slobodan trener koji bi odgovarao nama . Neću spominjati kriterije koji se gledaju i traže od trenera Dinama jer očigledno se moja razmišljanja koja su nebitna i Bobanova ne podudaraju u smislu trenerskog profila . Ukoliko se nema zamjena a vjerojatno je nema jer niko nije mogao očekivati da možemo odigrati još gore nego protiv Gorice i Istre ,onda nema smisla davati otkaz u ovom trenutku. Osim naravno ako ga jednostavno momčad više ne prati. Neću do daljnjeg više pisati na ovoj temi i dodatno zakuhavati jer se moje mišljenje neće promijeniti što se Kovačevića tiče kao trenera Dinama . Ja se ispričavam,živim Dinamo 24/7 kao većina vas. Impulsivan sam i boli me kad nas vidim ko sinoć. Nemam mogućnost gledati dinamo na stadionu u onoj mjeri kojoj bi želio ,plaćam da gledam na telki i ne propuštam niti jednu utakmicu. Živim za taj dan kad igra Dinamo ,radujem se danima unaprijed. Ovdje mi je jedina mogućnost popričati sa pravim dinamovcima , tako da nekad i izbaci frustracije ovdje . Jbg
    Volio bi više da sam na stadionu, u kafanu poslije tekme izbaciti frustracije poslije poraza popit pivo ili sok i doma biti otac i muž. Dinamo je emocija , i osobno još po ko zna koji put ništa protiv Kovačevića nemam. Sorry na dugom postu
  • Odani Zgd
    1.2k
    Neće oni njega mjenjat i u srijedu ako se izgubi,čekat će se valjda neki drugi momenat...
  • rokikaciga
    18.3k
    Samo ću ponovit kaj sam napisao u drugoj temi za Kovu jučer

Prvo i najbitnije što trener treba moć znat je galvanizirat ekipu, da vjeruje u tebe i sebe i suigrače, da će pojest travu za tebe i za onog pored sebe. Nažalost ja ne vidim takvo ponašanje od naših igrača. A da ne govorim da taktički tu ima dosta rupa.
  • fakin
    6.1k
    Čeka se kraj sezone, vec napisano nekoliko puta.
    Zašto tako razmišlja naša uprava ne zna očito nitko na ovom forumu.
  • Droljo
    31.9k
    Kovi fali ta famozna međustepenica tipa rijeka prije dinama. Nemreš iz belupa kod nas. Jebiga.
    Velite osvajao je niže lige. Pa to osvojiš ako imaš 20 ljudi koji ti dolaze svaki vikend i da nisu previše zaružili dan prije. Nikakva referenca.
  • Omake
    21.2k
    Nadam se da nije istina da se samo razmatra Hrvate. Nije da mi ne stvaramo dobre trenere, ali rijetko stvaramo dobre trenere koji igraju napadački nogomet jer je u svakom jebenom godištu i svakoj jebenoj razini od međužupanijskih liga do prve lige bitan samo rezultat.

Stranih trenera u najboljim godinama bez kluba ima dosta zanimljivih, kao i mladih u ligama slične ili malo lošije kvalitete koji trenutno rade jako dobro . Ima i ovih iskusnih sa iskustvom liga pet koji su bez kluba.

Ako gledaš na naciju, knjiga spala na dva slova Bjelica i Jovičević.

Ovi ostali tipa Kruno, Krznar, Perković ili Prelec stvarno ne mislim da bi donijeli neki iskorak.
  • Droljo
    31.9k
    Nije da mi ne stvaramo dobre trenere,Omake

Imamo 3 dobra trenera u povijesti svemira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.