• jp23
    4.7k
    Mislim da su to dvije odvojive stvari. Odigrali smo očajno i treba kritizirati što nije valjalo.

Također treba reći da je Andrija 'Zizi' Kmečnjak ogavno stvorenje kojeg treba maknuti sa bilo kakve televizije i javnog života, a ne bi mu škodilo ni tri četiri udarca nogom u jaja, da zaustavimo tu liniju gdje jest.
  • IvanS
    575
    Pa ti kupi majmuna kotarskog umjesto Livija..da je taj kotarski dobar nebi bio u copenhagenuBeowulf112

Ti nisi gledao utakmicu! Pišeš gluposti kao i još neki ovdje.
    Koji klinac je Kotarski kriv??? Čovjek je skinuo nekoliko opasnih lopti i sam on je zaslužan što nakon sat vremena igre nismo gubili i s većom razlikom.

Reakcija kod zadnjeg gola je loša ali nije utjecala na krajnji ishod.
  • hardek
    12.8k
    Mislim da su to dvije odvojive stvari. Odigrali smo očajno i treba kritizirati što nije valjalo.

Također treba reći da je Andrija 'Zizi' Kmečnjak ogavno stvorenje kojeg treba maknuti sa bilo kakve televizije i javnog života, a ne bi mu škodilo ni tri četiri udarca nogom u jaja, da zaustavimo tu liniju gdje jest.
    jp23

Ni ja ga ne volim ali čovjek je danas najnormalnije odradio svoj posao. Isto ovako bi vrištao da smo i mi zabili gol za 4:2 u nekoj europskoj utakmici jer ovo je Osijeku vrhunac sezone kao što su nama europske utakmice.

To što on doživljava vokalne orgazme na Poljudu je drugi par čarapa.
  • Pavinho
    642
    Nemam rijeci za ovaj danasnji cirkus...odvratno
    Prvi put da nisam slavio ni jedan gol
  • Pacho
    20.8k
    Izasli misevi iz rupa nakon prvog HNL poraza
  • hb1
    913
    Da nije ovdje ekipe gdje vidiš kroz komentare da netko vidi i proživljava isto šta i ti, poludio bi.
  • Olmic
    6k
    ti bi ostavio Kovu?
  • Fan
    2.8k
    Izasli misevi iz rupa nakon prvog HNL porazaPacho

Koef da će se upecat 5+ 1.15
    Edit: Olmić pao prije mog komentara
  • ElDorado
    14.6k
    Znaci trener iz Andore odskolovao naseg doktora
  • ElDorado
    14.6k
    Toplak je sretniji od treneraOsijeka
  • jp23
    4.7k
    Ne bih se složio. Koliko god sam ga imao priliku slušati, ne reagira na sve golove na isti način, neovisno o ekipi - a to bi bila definicija najnormalije odrađenog posla komentatora.
    Dokle god on na naše pogotke u HNLu reagira skoro kao i srpski komentatori koji kolektivno umiru od tuge, a istovremeno pogodak protiv nas slavi kao da je reinkarnacija Maradone koja se sputila na teren i zabila najljepši gol svih vremena, nek se tornja u tri pičke materine nesposobne.
  • Olmic
    6k
    stari po meni nepotreban komentar i tebe i pacha
  • Krulek
    1.3k
    Bjelica, jaaaavi se!
  • CastAway1986
    6.6k
    Vrbančić je odigrao bas onako kako su nasi veznjaci trebali danas odigrati , s gardom i ostavljajuci 100% na terenu!
  • kajjaznam
    504
    bez brige, bit će još poraza.
    A da vidim kolko ćeš ti bit hladan. Sramotna predstava od igrača, trenera. SRAMOTA
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.