• IvanS
    575
    Znači dobivaju žute kartone zbog prigovora sucu (prigovori neopravdani), a nedaj Bože napraviti taktički prekršaj da ne popiješ kontru i gol. Ma kakvi!
    Energiju troše na gluposti. Kazniti redom sve!
  • dmil
    1.6k
    a nasi ne mogu dobiti ni 20min u rijesenim utakmicama, izgleda da je njihova akademija bolja
  • d-Zg
    36
    Nama danas ni Messi ne bi bio od koristi i pomoći
  • Orc123
    17.1k
    Najbolji su mi oni koji pisu sta igra danas ovaj, sta igra onaj....ljudi...mi smo rastimani orkestar bez plana a,b,c. . . To je do trenera....nedaj Boze da gubimo mi vise ne znamo gdje gonimo....

trener danas mora biti out!
  • rokikaciga
    18.2k
    Ovakav Vrbančić može ravno u reprezentaciju. Maestralna utakmica danas, nevjerojatno. Tj vjerojatno, jer smo mi neki prije godinu dana tvrdili da ćemo se plakat jer smo ga pustili.
  • Miro Vugrinec
    10.6k
    Nije uopće do trenera. Pa Osijek ima najgoru ekipu u zadnjih 10 godina i ljudi prvi u hnl. Samo zbog toga jer je došao trener stranac koji nešto zna. Tovari ušli u konferencijsku isto uz nikad goru i lošiju ekipu ( za njih dosta težak ždrijeb, ksd uzmemo u obzir od koga sz ispadali godinama) i konačno izgledaju na nešto. Isto samo jer je stranac trener koji malo nešto vise zna od ovih naših domaćih. Sve isti treneri su kod nas, sve iste šablone, od pionira do seniora, nitko da ima nešto svoje, neki svoj potpis. Taktike iz 1971
  • Batigol
    206
    mali takticki odlican igrac...
  • Orc123
    17.1k
    Ispadamo iz sustava ko ratkape!
  • rokikaciga
    18.2k
    mali takticki odlican igrac...Batigol

Ne samo to već je i tehnički potkovan, grize, ima pluća...sve za jako dobru 6/8
  • ElDorado
    14.6k
    Kova: “Igrači se jos nisu oporavili od ispadanja iz LP”
  • Plava 9ka
    86
    Jel to komentator najavio smjenu Kovačevića?
  • Crni86
    24.4k
    Jesu da, al gle ovog osijekovog. Lik je u terenu, skace, vice. Naravno da ovi beze ko pesi pusteni s lanca

Nas se svrbi po glavi, prosece, sjedne.

Ove dve momcadi su odrazi karaktera njihovih trenera. Nije ovo neka taktika, sama cista zelja i energija.
  • Olmic
    6k
    Oni samo se setaju terenom
  • ElDorado
    14.6k
    hoces reći nemamo sustav
  • BBB1312
    31
    ti ako kažes da nije do trenera ti si pijan stari moj i do igraca je i do trenera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.