• CerealKiller
    846
    Ok je postava. Drago mi je vidjeti Almenu desno. Jedina dvojba mi je bila Zajc ili Ivanušec. U drugom ulaze svježi Ivanušec, Kač i moj najdraži igrač Lisica i ubit ćemo ih sa tempom
  • ElDorado
    14.6k
    veci problem je njegova defenziva gdje donosi neke čudne odluke i postavljanja
  • Archangel
    325
    Uvijek isto. zašto Zajc i Valinčić i dalje u prvih 11?!
    Ako danas Valinčić i s Almedom bude loš onda valjda će Kova napokon progledati
  • Dinamovapriča
    1k
    Može netko link u inbox, hvala. :pray:
  • ElDorado
    14.6k
    Po Mišićevoj izjavi ima kontinuirani problem s petom. Ak je to Haglund onda je stvarno zajebano.
  • Blue Label
    336

Valinčić je prošlu bil najbolji igrač, ne kužim čemu takav hejt prema igraču. Gališić nije sad, nit će ikad biti bolji bek od Valinčića
  • rioda
    18.4k
    Osijeku 16-godišnjak na stoperu, to Beljo mora iskoristiti...
  • hardek
    12.8k
    Volio bi da se danas probao Kravtsov uz Mišića. Po meni idealan trenutak za to.

Ako realizacija bude na nivou zabiti ćemo 3-4 komada sigurno
  • Krizy
    76.1k
    Stoper Izak Ježić (16) je brat od veznjaka Jone Ježića (17). Oba su u prvih 11
  • ElDorado
    14.6k
    Zanemarimo kaj igraju protiv nas ali stavit takvog klinca je pomalo suludo. A Mersinaja poslali na posudbu. Svašta.
  • Fic99
    0
    Moze link molim.
  • Archangel
    325
    Do ozljede je bio solidan, nakon ozljede loš i nastavio je biti loš
  • badjibadara
    10.7k
    Valinčić mi je strijelac u predictoru. Danas kontra svim najavama.
  • BBBaranja
    5.1k
    Belje nema na zagrijavanju ako dobro vidim?!
  • Crni86
    24.3k
    Mene u ovih 11 jedino muci Zajc jer u ovoj sezoni izgleda kao da je dosta pao trkacki. Vidjet cemo

Hoxha mi je nekako lijevo ocekivan, Ivanusec mi je u kupu dijelovao kao da nije jos 100% spreman vec da dize formu. Orsa je ocito ispao skroz iz prvih 11.

Za Galesica sam vec pisao, osim na stoperu ga je glupo trosit desno. Da zatvori koju tekmu zbog kartona/ozlijeda i sl. da, ali dugorocno samo stoper. Nije mi samo jasno da se i ti stoperi malo ne zarotiraju. Daj malo Galeta s McKennom, malo sergija s Radeljicem i sl. Doci ce trenutci kad ce svi sa svima morat klapat. A sergi i McKenna bi si vec misli trebali citat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.