• Mr Anderson
    22.1k
    Pogotovo na forumu, klubovi promašuju redovito, a gdje neće forumaši, tako da je vaditi nakon 2 godine tko je kaj reko, ko nije reko, pogotovo ak se vadi da se sebe uzdigne, onak, bezveze kak sam reko.crophantom

OK je kritizirati, Baturina je i davao povoda za time, pa i u afektu nešto teže napisati, svakom se dogodi. Ali kad netko samuvjereno napiše da Baturina neće ni do Hoffenheima ili da je obična prevara, veća od Ćorića onda je to drugi par cipela. Možda da smo imali bolje trenere bi i on to proljeće bio puno bolji. Kod njega znanje nikad nije bilo upitno, samo motivacija i rad. U Comu je bio motiviran da uspije.
  • scooniepenn
    7.4k
    Inace, sto se tice ovog vadjenja Baturine oko 60, 65. minute ove sezone. Gledao sam sve utakmice Coma ove sezone i ne ulazeci u razloge (Fabregas je top strucnjak i sigurno zna zasto to radi), svaki puta je ofanzivna igra Coma bas naocigled pala. Neovisno o golu jucer za 4:1, gdje je RBL isao po drugi gol i ostavljao kratere otraga, nakon izlaska Baturine Como prakticki nije sansu stvorio. Najbolji pokazatelj kakva je ekstra klasa nas Martin.
  • Ludovic IX
    12.8k
    mudri nebi dobio onakve epitete od dobrog dijela zone da nije onako šetao u predavcu lani. tu je puklo izmedju nas i njega. možeš bit loš, možeš pogriješti ali setanje je to što je kap koja prelijeva čašu.

zato to pljuvanje po baturini kao da mu se nije dalo. on je i tad trčao ali je trčo bezveze jer cijela igra nije imala smisla. bas smo bili u banani svi. kao kako je mogao protiv monaca ili milana. pa monaco je sve samo ne normalna tekma a milan je imao većinu tekme igrača manje a kakvi god mi bili, i protiv barcelone bi imali što reći da imamo igrača više doma.
  • vjeko1701
    29.4k
    Ima svega, al Baturina je bio baš jako naporan "slučaj", posebno za moderaturu. *ebena Hoffenheim fora je tolko bila izlizana da su banovi padali a oni koji su ju najviše gurali su onda samo još jače derali po njoj. Iskreno se ne sjećam nečega kaj se baš tolko guralo na tolko tema ko taj Hoffenheim.
  • Dudu
    3.5k
    Naš bivši junior Fallou Faye (zadnji vezni) igra odlično u Češkoj.

Čist primjer propuštenog igrača jer nismo imali B momčad u 2025. kad nas je napustio.
    Baš je komad ljudine od 1.90, nabio mišićne mase.. Ono što se nadamo da će uspjeti Fuzy.
  • hb1
    889
    Pobjednički dvojac na pariće zadnjih mjesec dana ove teme: Profa i Baturina :love:
  • dumitrumitu
    2.1k
    Ne znam kako sada igra ali kod nas mi je izgledao kao da je netko stavo Radeljića na zadnjeg veznog.
  • jedan u nizu
    19.4k
    Koliko god je za Baturinim boom zasluzan i Fabregas i ostali igraci, formacija, pozicija na kojoj igra i ostalo, nekako sam dojma da je imao neku mentalnu kocnicu dok je bio u dinamu.

On se od pocetka doimao kao igrac za velike stvari, i mislim da je on bio svjestan toga, i da je znao da mu je dinamo samo odskocna daska, te je da imao neku blokadu da kod nas u potpunosti eksplodira.

Imao je momente dobrih utakmica, dobrih poteza, ali nekako nije imao tu ''zelju'', taj vic, tu laganost u nogama.
    Pogotovo kako se bliizio kraj karijere u dinamu, osjetio se neki pad. Ocito je svjesno/nesvjesno i sam znao da je ''prerastao'' klub i htio otici stepenicu vise i ta glad se jos vise umanjila, i ta kocnica je jos jace stisnuta.

Drago mi je zbog njega, ali mi i ostaje zal zasto nije u dinamu bio vise gladan.

S druge strane imamo Sucica recimo, koji mi je nekako bio jako jako gladan u dinamu, i kada je proigrao, igrao je svaku utakmicu na svom maksimumu, a taj maksimum je rastao iz utakmice u utakmicu. On nije eksplodirao u Interu, samo je nastavio sa dobrim igrama i nekakvim ''prirodnim'' rastom.

Vjerovatno razlika lezi u tome sto se za Sucica nije odmalena pricalo da je sljedeci superstar, sljedeca dinamova prodaja od 20mil, ili da ce napraviti veliku karijeru.
    Prije 5 godina da si mu ponudio da ostane do kraja zivota u dinamu, sigurno bi rekao moze, dok bi Baturini prije 5 godina ponudili istu stvar, i on to sigurno nebi prihvatio jer ga se od pocetka gura na veliku pozornicu. Uostalom, doveden je u dinamo sa ciljem da mu bude odksocna daska.

Naravno da se meni kao navijacu, vise svida tip osobe kao Sucic, a ne igrac koji je moj klub gledao kao poligon samo. Bez oibzira na to, Bati mi je i dalje jako drag, i zelim mu da napravi karijeru i vecu od Modriceve.

I sigurno cemo za koju godinu imati rasprave tko bi se mogao vratiti u dinamo u zalazu karijere, i siguran sam da ce vecina govoriti da vidi Sucica opet u dinamovom dresu, za razliku od Baturine.
  • deda
    48.4k
    Jakir trener mjeseca u Premiershipu :clap:
  • Niko1986
    8.8k
    Kviz pitanje. Kako je završilo posljednji put kad je bio trener mjeseca u kolovozu?
  • Crusades
    26.1k
    sljedeći mjesec je dobio otkaz
  • Wallace99
    128
    I koga boli k? Uvijek će imat ovo, individualno priznanje struke i navijača u najjačoj ligi svijeta s dojučerašnjim davljenikom Champa, a mi imamo kaj imamo trenutno. Respect, Doktor Profa!
  • Niko1986
    8.8k

No hard feelings samo jedna trivija. Jakiru čestitke :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.