• Ivan0302
    2.1k
    od malena sam navijač ovog kluba
  • DerHerrKool
    1.9k
    Turski 4-ligaš postavio 22-godišnjakinju na mjesto trenerice prve momčadi. Muške, da ne bi bilo zabune.Sajla

I ziher nije kćer ili ljubavnica gazde ili sponzora. Tu je jer je to zaslužila godinama predanog učenja i rada.
  • prefontaine
    10.9k
    Maloj, pardon, trenerici reputacija raste. U trenutku objave je već imala 18,3k pratitelja. 4 sata nakon toga je već na 21,9k.
  • NORTE
    27.1k
    Fener vjerojatno već sad razmišlja o novom treneru.NORTE

Sam je dao otkaz odmah nakon tekme protiv Rome, jer je vojnik Fenera, ovo mu je bio četvrti mandat.

Očekivanja u Feneru su ogromna, a rezultati i igra loši unatoč bolesnim pojačanjima.

Uveo je klub u LP nakon 18 godina pa se vjerojatno htio oprostiti s jednom tekmom kao trener.

Dva poraza u prva 4 kola prvenstva su presudila, od toga i doma derbi od Bešiktaša prije par dana uz vrlo lošu igru.

Btw fantastičan gol lijevog beka Browna protiv Rome, došao u špicu i prebacio golmana, plasirani udarac za udžbenike i sve naše igrače kako treba 1 na 1 s golmanom.
  • vjeko1701
    29.4k
    A ne znam kaj točno oni očekuju kad dovode imena koja realno boli k*rac za Fenerbahce/Galatasaray/Besiktas, tursku ligu i sve ostalo. Plaćaju bolesne novce za ekipu kojoj je to vjerojatno zadnji veliki ugovor u karijeri, igrali su u većim klubovima, većim ligama i postigli stvari kakve nikad neće kod njih. Da oni te novce preusmjere u najbolje domaće igrače i strance gladne nekog uspjeha, potencijale koji traže dokazivanje na većoj razini, pa onda tu i tamo neko veliko ime kao lidera, rezultati bi im se okrenuli za 180. Al jbg. liga puna Lukši Jakobušića i igrača koje ne treba googlati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.