• d-Zg
    32
    Dakle vidim da nas ima ovdje koji vide dinamo s preslikom igre Coma.
    Zapravo je vrlo logično.

A Baturini stvarno kapa do poda, jer ovo je sada zauvijek zapisano u povijesti, em prvi gol i prva asistencija. Uz golmana što je obranio ono bitno što je išlo u gol, Baturina svakako prvo ime susreta.
  • kajjaznam
    502
    Baš mi je drago što za momka. Vidi se da je sjajan igrač. Sam nam ti Martine diži postotak
  • hardek
    12.8k
    Nevjerovatno je koliko jednostavno izgleda igra Coma. 8/11 ovih igrača nebi na klupi sjedilo u ovim velikim klubovima a Cesc je od njih napravio stroj. Kapa do poda
  • NitkoBitan
    38.7k
    Ima jedan forumas...
  • rokikaciga
    18.2k
    dize mi se penis kad vidim Como kako igra. Odlican trener, koliko automatizama i jednostavne igre
  • Roky
    214
    Ode on iduce ljeto za ogromnu lovu
  • Mali dioničar
    20.5k
    Prolistati ovu temu na Zoni danas je dobar lakmus papir za forum struku posebno stranice recimo 65 i okolo.

https://www.zonadinamo.com/discussion/612/martin-baturina-10
  • Danko
    3.4k

A gle... Pristup u hnlu mu je bio 0 bodova zadnju sezonu
    Sad vidimo da je mogao sam osvojiti ligu da je htio. Ali očito mu se nije dalo.
  • Mali dioničar
    20.5k
    Sad vidimo da je mogao sam osvojiti ligu da je htio. Ali očito mu se nije dalo.Danko

Tako je!

A Modrić, Mandžo i Kovačić su mogli rasturiti Ligu prvaka s Dinamom da su htjeli.

Ali očito im se nije dalo.
  • Ludovic IX
    12.8k
    baš glupost. ne igra jedan igrač već njih 11. i stav svih njih 11 je bio za kurac. oni koi su tu bili stariji i koji su trebali dignut glas, nisu..

bili su loši svi, a onda kad je gorilo pod prstima, i kad su bili dobri, fortuna je rekla ne.. ali se na njega jako svi okomili onda a ne na sve zajedno. i da dioničar je upravu, može se vidjet i na tom slučaju kako ne treba pljuvat i stvarat mišljenje bez da se sagleda šira slika.

evo zadnji primjer - šivalec.. prije dva tjedna nije bio ni za juniore a jučer je već trebao bit u sastavu za osijek. daj ljudi, razmislite prije neg pljujete. pogotovo prema klincima. jedno je reći da je neva loš jer imaš dovoljno utakmica da to možeš reći ali i za njega neću tvrditi da negdje nebi postao dobar golman jer po meni ima tu jednu veliku manu sa bacanjem u mjestu i kad bi to riješio, namn ni nebi trebao novi golman nagodinu
  • Crusades
    26.1k
    Bilo je tu svega - od već legendarnog Bundesligaškog kluba, usporedba i etiketiranja prevarom u rangu Ante Ćorića pa do standardnog zbrajanja kg viška.

A i bivšeg trenera kojeg se "nepravedno" otpustilo jer se Batija htio rješit na zimu iako mu je ovaj donio jedno 4 boda u LP (Monaco G+A, Milan G)...

A malo bi falilo da se sad proda da nam pokrpa sam ovogodišnju "rupu" u budgetu.

Bilo je i pljuvanja po njegovom izboru kluba gdje će otić, taj klub je isto bio nazivan talijanskim Delnicama, a ono Cesc od njega napravio igračinu i odveo ih od Serie B do prve pobjede u LP.

Como mi djeluje kao RB Leipzig i Salzburg nekada. Ciljana transfer politika kupovanja potencijala, mlad i perspektivan trener koji teži nadigravanju i razvija igrače.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Je, ali i nama su ruke vezane po pitanju nekih stvari. Mislim, nije tajna da Bati ne voli teretanu i treninge, ne radi on u Comu na terenu nista sto nije radio u Dinamu, pa i mi smo ga koristili i na krilnim pozicijama, zabijao je u LP..
    Cesc je imao mogucnost drzat ga na klupi i trazit da ispuni fizicke i takticke zahtjeve igre u oba smjera.
    Laicki gledano ne postoji niti jedan razlog da nasi igraci zaostaju fizicki pa da nam zbog toga cijena pada, ali za pobjedit u HNLu im ocito ne treba previse, a gurajuci na klupu talent klub gubi i igracki i financijski.
  • Ludovic IX
    12.8k
    baš išao gledat.. i koja su to forumska imena imala "lijepe" riječi za baturinu. drago mi da im se baturina baš posro po faci
  • Crusades
    26.1k
    I to je sve argumentirana kritika, srackao sam i ja po njemu kad je protiv hajduka izgubio loptu na centru pa pimplao pa smo popusili gol i izgubili 1:0... i jos masu utakmica.

Svi smo svjesni da tad nije davao maksimum i da je mogao puno bolje.

Al jedno je to, a drugo je ovo sa Coricem i Hoffenheimom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.