• Dragon1Warrior123
    2.9k
    I već vidim kako kreću pisat da su pokradeni. Kako to nevolim to nije normalno...
  • flexXy
    2k
    Kako mi je drago vidit ovakve ljigave ekipe da ispadaju iz kupa. Bjelica i ekipa moraju malo smirit dozivljaje, ponasaju se kao Tudor i njegov stozer.
  • marcio amoroso
    33.1k

    Ne znam iskreno kako se Bjelica ponaša.
    Čovjek je čestitao Tomiću na kraju, sve 5.
    Ekipa mu je otrovna, ljigava, ali takva i treba biti ako se hoće imati uspjeha.
  • Navijač Dinama
    7.5k
    Pogodio ga u zadnju ložu, to je i mislim komentator na HNTV rekao.
  • Markelo
    2.5k
    Bjelica ne može ništa Rijeci u kupu
  • Carrasco
    4.1k
    Ruka je prva riječ koju su igrači, uprava i navijači Osijeka naučili. Sve ljigaviji i ljigaviji klub.
  • Nolifer
    6.9k
    Kaj se Nevistića tiče, pa odmah sam rekao da je slab za Dinamo i to se vidi da je draštično pao u formi. Prije bi priliku dao nekom Josipoviću ili Horkašu, koji poznaju klub i sistem. Nadam se da će ga Goran Tomić podić sada i da će bit Nevistić bolji.. A kup danas, sve se vidlo na terenu..
  • Majki2111
    2.7k
    https://www.bijelo-plavi.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=1169&start=300

    Buraz, možda jesam malo dosadan s njima al kad vidim da su napisali 31 stranicu i to kakvih u vezi utakmice s Rijekom. Potvrda provincijskog mentaliteta. Ekipa se dost uzbudila. Nas nazivaju drugim hrvatskim klubom inicijalima zbog Bjelice, Rijeku našom podružnicom. Tomića blataraju ko trenera. Bome opake riječi.
  • ZGBhoy
    1.7k
    fsy437lt0ixcshds.jpg

    Al su slatki
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Kad orban izgubi izbore, a izgubit će, završit će u drugoj ligi kroz sezonu dvije i sa bsk bijelo brdo se boriti za primat na istoku hrvatske. :wink:
  • vjeko1701
    5.9k
    Ti imaš neki posebni problem s njima...
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Da, odvratno su bahati bez ikakvog pokrića, obični umjetno napuhani klub, na jako klimavim temeljima, koji su sklepani od strane lika kojem je mokri san uzurpacija hrvatskog teritorija.

    Sad ispada da je Rijeka patuljak za njih, da su ispali od autsajdera, a Rijeka brani naslov u kupu, Rijeka ove sezone igrala Europu i skupljala bodove u njoj. Znači, u zadnjih godinu dana su uspješniji od Osijeka u cijeloj klupskoj povijesti.

    Kad se opet vrate tamo gdje i pripadaju, u poprilično nebitnost hrvatskog nogometa, moram priznati da ću guštati.
  • vjeko1701
    5.9k
    Čini mi se da te malo previše te neke stvari diraju. Hrvatski teritorij neće nikad više izgubiti niti milimetar, a ko ga hoće ili neće "uzurpirati" je skroz nebitno, čisto lajanje na mjesec ko onaj srpski veleposlanik.

    Hrvatski nogomet može jako profitirati od njih i bolje mu je s njima u rastu nego u 3. ligi a NK Osijek nije baš NK Župa Dubovačka...pa da nemaju svoje mjesto i tradiciju u "eliti" hr nogometa i kao klub i kao regija. Jbt, ja sutra potpisujem da Red Bull kupi neki klub (osim Dinama) i "napuše ga" na razinu RBS-a. Može i neki bogati rus ili šeik...

    Svaka investicija u naš nogomet ga samo diže i 2-3 iritantna forumaša nekog kluba koji trolaju okolo ne mjenjaju tu činjenicu mada sam priznam da su recimo Riječani u nekoj analognoj fazi dizanja bili puno probavljiviji u svojim postovima i stavovima od nekih Osječana danas.
  • The Undertaker
    4.3k
    Kolega db, dosta tih koje čitate su agencijski botovi unajmljeni da na taj način promiču klupsku politiku i manipuliraju pravim navijačima. Nestat će kad im ne plate prvi račun. Koliko vidim po izričaju, ciljana skupina su klinčadija jer su odrasliji već "zauzeti' Dinamom i Hajdukom.
    Ako žele, a žele, stvarati vlastitu navijačku bazu, onda su mi to logični potezi. Na početku, pogotovo kod mlađe populacije, to je najlakše napraviti stvaranjem nekog (umjetnog) animoziteta, izigravanjem žrtve i sami protiv svih retorikom. Međutim, taj balon se brzo ispuše. Jučer se vidilo kako.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.