• Droljo
    31.8k
    Kod nas bi izgledao kao prevljak.
    Ali to smo već prošli...
  • Matija1711
    52
    Demirovic za 2 1
  • Matija1711
    52
    Raspad vikinga,3-1 demirovic hattrick
  • Facke
    8.8k
    Od koga sme mi ispali....kulke je Viking los.
  • d-Zg
    27
    E da je Feyenoordu sad Ivanušec, nema im tko gola dati. :wink:
  • Filip 91
    2.6k
    Viking može eventualno osvojit 3 boda doma protiv Sabaha, protiv ostalih nemaju neke šanse.
  • Mr Anderson
    22k
    Viking majstorski kažnjava greške, vidjeli smo protiv nas, a boga mi i prvu grešku Stuttgarta su odmah iskoristili.
  • Crni86
    24.3k
    Curi iza vikingu na sve strane, svaki prelazak centra svaba je prilika za gol
  • Matija1711
    52
    Da bas su losi
  • Ludovic IX
    12.7k
    Stuttgart na tmu vrij3di 379 milja eura. Samo 300+vise od nas. Malo realnosti molim. Vikinga je loš jer su ovi dobri.
  • DrRatoljub
    1.5k
    Pa i Viking je i protiv nas bio bolji jer smo mi griješili. Kao što griješimo u HNLu, samo su ekipe loše pa to ne kažnjavaju. Kako igramo obranu, opet bi nas neki jači klub natrpao kao Bayern.
  • hardek
    12.7k
    Pod broj jedan Stuttgart je puno kvalitetnija ekipa od nas, pod broj 2 oni njih ne mogu nadtrčat kao što su nadrtrčali nas. Baš sam pogledao u prvom poluvremenu je omjer 61,5 vs 61,6 pretrčanih kilometara
  • Boycie
    4.3k
    Njemci su stvarno level vise sa ovako popunjenim stadionima i ultras grupama... a pricamo o nekoliko rangova lige...
  • Facke
    8.8k
    A koj bi nasi decki leteli kad bi minimalne pol stadiona v Stuttgartu navijale za Dinamo. Bila bi ko domaca tekma za nas.

Kakve veze ima kulke Stuttgart vredi na TMu? Pa da Dinamo igra Bundesligu nasa ekipa bi vredila minimalne 100 miljuna vise. Same zbog talentuv vu ekipe.
  • Ludovic IX
    12.7k
    nije to sam tak. Oni igraju ovakve tekme i teže svaki vikend. A opet, viking ima vise udaraca protiv stutgarta tam neg protiv nas u zg. Ispali smo u zg zbog 5 žutih minuta i loše realizacije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.