• Crni86
    24.3k
    Ne znam kako vama, ali meni ne otvara live kup utakmice. Ne znam je li do mene ili do app

Sva sreca pa ima i na max sportu pa ce se tamo pogledat
  • Omake
    21.2k
    također
  • Dinamovapriča
    1k
    Još uvijek ne radi, fakat mi nije jasno.
  • Crni86
    24.3k
    Imate na ig stori

Ispricavaju se i znaju da se ovo nesmije dogadati. Problemi nastaju kod vanjskog partnera.
  • badjibadara
    10.7k
    Uvijek netko drugi kriv.
  • don
    21.6k
    jebala ih ispričavanja. Šteta ne postoji povrat novca. Odma bi svaki euro vratia.

jedini i isključivi krivac je Dinamo. Nikakvi vanjski partneri.
  • Crusades
    26k
    jebala ih ispričavanja. Šteta ne postoji povrat novca. Odma bi svaki euro vratia.

jedini i isključivi krivac je Dinamo
    don

Ne bi da si dobio pokvarene kobasice u Konzumu.
  • don
    21.6k
    dobijam ih od kad postoji Dinamo plus. Već san se opeka na početku pa san reka da neću više al izgleda da san se sjeba.
  • DerHerrKool
    1.9k
    Ma nabijem ih na isprike. Sva sreća da su sad dodali gas i da se platforma poboljšala. Kak bi tek bilo da je ostala ista. :roll:
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Ovo je postalo stvarno dno dna. Godišnji sam pretplatnik otkad je dinamo+ osmišljen. O ranijim problemima i manjkavostima ne moram ni govoriti, ali danas se najavi prijenos i od toga nije bilo apsolutno ništa.

Računam cijeli dan da mogu mirno na mobitelu pogledati tekmu i ne radi, pokušavao sam svakih 10 minuta i nijednom nije radilo. Uspio sam jedva naći neki stream koji je štekao stalno pa nisam propustio tekmu, ali stvarno amaterski.

Nikakvi vanjski partneri ne mogu biti opravdanje jer ovo nije prvi put za takvo opravdanje i jednostavno nije profesionalno. Danas još jedan veliki minus za dinamo+.

Da se razumijemo, nije mi žao dati novac klubu, nije mi žao dati ni duplo/troduplo više od tih 20€, ali barem da za to dobijem nekakav sadržaj, ili barem ono što bude obećano.
  • DerHerrKool
    1.9k

Točno to. Da kažu ajde nam uplatite 20€ da imamo, ja bi im uplatio, al me nemoj ovako cimat. Očekuješ nekaj i onda dobiješ ovo.
  • deda
    48.3k
    Nažalost i ja kao skupštinar moram izraziti nezadovoljstvo jer ovo se jednostavno ne smije događati. Svako ovakvo sranje trebat će duže vrijeme za iskupljenje tj. zadobivanje povjerenja. Trenutno smo u minusu definitivno po pitanju povjerenja u platformu. Ja vjerujem da će ona zaživjeti punim plućima, ali ponavljam svaki problem kao danas nas baca 5 koraka unazad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.