• vjeko1701
    29.4k
    Ajd, čekam drugo poluvijeme kad bude bliže kameri pošto gledam na dosta malom ekranu trenutno.
  • dd29
    1.1k
    Ma zezaju se naši, igraju na 10%
    U ozbiljnoj utakmici ovi bi teško stradali i od dinama II
  • dzg717
    1.3k
    Treba izvadit Almenu i Ivanuseca i cuvat ih za Subotu
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    583
    Ako ga ne izvadi dok ga netko ne polomi haha
  • ElDorado
    14.5k
    Segesta zgleda jako ozbiljna
  • Kaktus Car
    1.2k

Ili ipak bolje dati im maksimalnu minutažu (koju mogu odraditi) da probaju hvatati natjecateljski ritam i formu...
  • Orc123
    17.1k
    prosao je Nsoki par puta i par puta je zaustavljen....ima smisla i na boljem terenu i lakse mozes nekoga peobiti kad ti je predvidljivo kako ce se odbiti lopta....ovdje fakat moras imat i srece da ti normalno odskoci lopta.....isto jako lijep smisao za kombinatoriku. Nije ko varela koji nije imao nista osim brzine.
    Ono kaj mi se sviđa da se ne boji igrati 1 na 1, to krilo mora raditi, a ne da je alibi igrac ko Lisica.

Almena je bas ozbiljan igrac kao i Ivanusec.....
    Almena bas razmije nogomet, a ima i jebenz igru 1 na 1...
  • Olmic
    6k
    meni nsoki bas dobar. Kombinira, ulazi u prazan prostor, ne znam kaj bi jos trebao
  • Droljo
    31.8k
    Almena je bas ozbiljan igrac kao i Ivanusec.....
    Almena bas razmije nogomet, a ima i jebenz igru 1 na 1
    Orc123

I desnu nogu samo za ulazak u autobus čini mi se...
  • Roky
    214
    Almena jako dobro vidi prostore kao i Ivanusec njima je u glavi odmah nakon primanja lopte sljedeci korak di bi igrac trebao stajat
  • Zagi
    19.1k
    Tabi je gubitak vremena. Atletika je tu ali muda ni u tragovima.
    Nemreš protiv nizeligaša u dinamu igrati "samo da ne zajebem" . To ne prolazi.

Osim njega, igračima pohvale na angazmanu.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    583
    Ajde dobro, naravno da mu ne treba sudit na ovakvoj tekmi ali mislim da nije bez razloga i dalje bez minutaže u ozbiljnijoj tekmi, ali mlad je još i kad prođe vrijeme adaptacije ne sumnjam da će bit top
  • Crni86
    24.3k
    S obzirom kako izgledaju hoxha i orsa u zadnjih par tekmi, ne bi reko da je Nsoki bas daleko od prvih 11. Pokazuje bar zivota, fali mu malo vise konkretnosti.
  • austrijanac
    13.8k
    Nsoki ima jako dobra rijesanja kombinatorno.
    Brzinu i dribling jos nisam primjetio, ali par dodavanj odlicno.

Almena isto plus, prolazi i ide u dribling, sto lijevo, sto desno.

Ja zadovoljan danas bas sa svima evo.
  • CastAway1986
    6.5k
    Tabinas je strano tijelo u ekipi !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.