• Tranzicijski Napad
    1.5k
    Mozes li tu ljudima objasnit zasto je mudri zadnji?

Inace Almena je jedini igrac po parametrima koji je jaci od Stojkovica kad je igrao osmicu tih 347min
  • Kvasina
    279
    Ne razumijem? Zadnji, gdje?
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    Samo ću ti reci da je Zajc igrač koji je u svim parametrima daleko iznad ostalih, a redoslijed je Zajc, Stojke, Kac i Mudri jbg…Kvasina

Mislim na ovo
  • Kvasina
    279
    a zasto mene pitas zasto je zadnji? ja sam prenio parametre koji obuhvacaju vrijeme provedeno na terenu i učinak proporcionalan tom vremenu, da se razumijemo tu se negledaju golovi i asistencije, nego brzina, količina trčanja, broj promjene pravca, broj defanzivnih i ofenzivnih kretanja u trenutku posjeda i obrane i jos 100 nekakvih parametara koje ja bas i ne razumijem a koji su kao bitni... e pa po tome je Mudri zadnji (Ako mene pitas to su pizdarije i nogomet sve vise liči na laptop igrice u kojem su analitičari najbitniji dio stožera, ali tko sam ja da o tome sudim)
  • austrijanac
    13.8k

Pizdarija je ako je i Zajc prvi. Ili koriste s Torrenta verzije za analizu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.