• joesimunic
    604
    upravu si, hvala na ispravci!
  • shameless86
    2.2k
    nama strukan u subotu..na skoljci tovaric
  • NKDZ86
    9.5k
    Penal za jajduk.
  • Zg123
    4.6k
    4. kolo a njima vec Tovaric drugi put sudi. Jbt njima se vrte samo Erceg i Tovaric, dajem ruku u vatru da ce oni najvise ajdukovih utakmica sudit

Btw Matic i Erceg u tandemu opet jasu, samo 1 kolo su pauzirali i za nagradu su sad opet zajedno hahahaha
  • Crni86
    24.3k
    Erceg i Tovaric su male bebe za Duju Strukana.

Lik je najgori hrvatski sudac.
  • joesimunic
    604
    Odvratno loše suđenje danas, puno očito krivih pogrešaka na obije strane
  • Crni86
    24.3k
    Kakva prezentacija Kolarica jucer. Ne znam da li je jucer on gore odsudio ili mi gore odigrali. On pod hitno treba letit za ovo sta je on jucer radio. Jako veliki antitalent.
  • Crni86
    24.3k
    Kaj mislite je li analizirana situacija na Prevljaku? Koeficijent da cete pogodit je 1,01.
  • Masto
    2.2k
    jel se gledo drugi žuti rusu
  • Crni86
    24.3k
    koji drugi zuti?
  • Ludovic IX
    12.7k
    utakmica u kojoj stvarno nebi trebalo bit teško suditi. nema nekih prevelikih tenzija ali kad protivniku daješ faul za svaki kontakt, nema veze koji intenzitet a ne sudiš očite faulove na belji, prevljaku itd, onda si ili glup ili imaš neki cilj. možda je oboje
  • Masto
    2.2k
    start za potencijalni drugi žuti kad je spriječio kontru ako se dobro sjećam
  • Crni86
    24.3k
    kad je spriječio kontru ako se dobro sjećamMasto

Koliko sam upoznat s hnl sudenjem, to kod nas nije zuti osim ako ne ubijes nekoga.

vrhunac su mi bili jedan faul na Belji di se sa tribine vidjelo da Filipovic njega prvi cupa pa Beljo vraca i obojia padaju - klasik faul Gorica ii onaj faul na Rusu na centru u drugom poluvremenu gdje obijica krenu prema lopti i goricki igrac se zabija u rusa i faul za goricu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.