• hb1
    885
    Milan Dobri smo i znamo se privatno Stjelja
  • Gringo
    1.3k
    Ma to su sve klošari...pa glavni stručni nogometni analitičar i komentator na Sky Sport Italia je dinamovac ;)
  • Omake
    21.2k
    Miško gostovao na Ofenzivi i popljuvao transfermarkt, a nema kluba kojem su cijene igrača napuhanije od Rijeke zadnje 2 sezone.
  • ElDorado
    14.5k
    vidićemo da li će Fruk popušit priču ili mu je dosta. Veli da bi Radeljića dao za 2 milje a da smo mi nudili 800k prošlo ljeto.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Kakav mestar, dao bi ga za 2 odbio 800 i dobio 0 :lol:
  • Omake
    21.2k
    Po ovom što sam dosad čuo, čini se da Fruk trpi dosta emocionalne manipulacije povodom izbora novog kluba. I naravno očešao se o Dinamo svakom prilikom haha.
  • ElDorado
    14.5k
    Da. A dobro nije tako strašno, uglavnom u kontekstu da smo gigant. To za Fruka si debelo u pravu, mislim da ga ovaj stvarno emocionalno molestira.
  • Facke
    8.8k

To svaki put dela otkad se je rasrdil na stodru el nije Misku napumpal cene po zelji :lol:

Zanimljive same nasi sereju po transfermarktu. Pa cak i Max Eberl koristi stranicu. :lol:
  • ElDorado
    14.5k
    jer ime je kao trebao stoper a za te pare ne bi mogao dovesti nikoga i da mu još pride ostane nešto
  • Zg123
    4.6k
    Nisam ni znao da je Bara menadzer Fruku, tim vise me cudi da nije otisao odavno u neki drugi klub. Znaci da Misko vodi glavnu rijec oko prodaje, a Bara se ocito ne smije mijesati previse
  • Facke
    8.8k

Bara trenutne jake lose dela. Transferi njegovih igraca su uzasni. Eto Jakic iz Augsburga , Bundeligasa , de je bil prvotimec i standardni igrac ide i PAOK. Majer je zavrsil u AEKu. Livakovica nagovoril da bude drugi golman Barcelone, itd. itd. itd.
  • JakovK6
    318
    ma ne bih Baru krivio za to kaj su Majer i Jakic bili daleko ispod razine prošlu sezonu. Da je bilo bolje ponude, sigurno da bi išli u zvučnije klubove.. ali s obzirom na igre, i ovo je dobro za njihovu trenutnu formu
  • Facke
    8.8k

Jakic je odigral top sezonu v Augsburgu.
    Majer je zakazal to stoji on je jake lose igral.
  • KtcGoat
    7.6k
    Svakako zanimljivo da predsjednik jednog kluba dode u navijacki podcast, dobra shema
  • Niko1986
    8.8k

Jednog dana…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.