• hardek
    12.6k
    Meni je veći problem što se forsira Zajca već mjesec i po sa ozljedom a i inače nije poznat po fizikalijama
  • vjeko1701
    29.3k
    Ma, tu se slažemo. Miha nije u formi i dobro bi mu došlo malo odmora, posebno ako vuče neku manju ozlijedu. Imamo sasvim dovoljno veznjaka. Protiv Osijeka očekujem ili Kravtsova ili Ivanušeca u prvih 11.
  • emilperska
    18.3k
    Ja sam imao toplo hladno mišljenja o Kovi. Suština je da je čovjek pokazao da nije neki amater koji ovdje ne pripada baš po ničem. Covjek je prezimio u ELu, osvojio dvostruku krunu i svakako je položio lanjsku sezonu kad se sve zbroji s nekim dobrim (3), za neke i vrlo dobrim (4).

U ovom svemu što se događalo na ljeto, dosta toga on i nije kriv. Jebiga trener si. Ako ti je ok da se prodaje Bakrar i šutiš oko toga, onda ces i snosit posljedice jer ti ulaze Mudri i Topić kad loviš Viking, a Lisica ti je starter.

Dodatno, imamo sad obrazac od godinu dana i 3 mjeseca. Vidjeli smo što po prilici može i što ne može. I u kontekstu HNLa i u kontekstu Europe te afirmacije mladih igrača kao drugog glavnog kanala financiranja kluba. Igra je opet krenula prema dolje i to strmoglavo. A Europa tek krece.

Po meni on je zaslužio još Hapoel i Anderlecht. Ako vidimo da je tu u stanju uzeti 6 bodova, naravno da ce ostati. Mozda i s 4 boda.
    Ako tu budu Viking scenariji, ruka ruci i vozi dalje. Jednostavno kao klub si ne mozemo dopustiti tu razinu faila u Europi da nas nakon Vikinga školuje i Hapoel.

Nadam se ovome što je @Kvasina rekao da ce uspjeti prodrmati ekipu na neki svoj način i najradije bi vjerovao u to, ali generalno nisam optimist. Da je sad npr. proljece i da smo ispali iz Europe, Kovin ostanak bi bio zicer.
    Ovo kad on mora u prve 3 europske osvojit 7 ili 9 bodova da mi imamo izgleda za nešto dalje, a između tog Osijek, Hajduk, Rijeka, prinove nespremne. Nisam optimist oko toga.

I da ovo što su gore naveli Eldorado i Austrijanac. Igrači ga po prikazanom ne slijede. Imali smo lose rezultate u HNLu i pod Jakirom i pod Bjelicom pa i Krznarom, ali nisam nikad imao osjecaj da ih igrači ne slijede, ovdje imam.
  • ElDorado
    14.4k
    Uvijek se sjetim, kad je dolazio, nekog od kolega tu koji je pisao da je od igrača Slavena čuo da je taktički jako slab i da se na tome najmanje radi. Pa su čovjeka tu sprdali na najjače. Izgleda da je bio itekako u pravu. Ponekad mi se čini da se njegova priprema tekme svodi na čuvenu floskulu jesmo ili nismo pravi.
  • Efes Pilsen
    16.8k
    To je Jagusic rekao javno u intervju, mislim kod Breke ona emisija..
  • Zvonkec
    628
    dragi viking je 9km više od nas pretrčao u norveškoj 6km na maxu ko god da je otišao to se nesmije dogodit nakon toga i istra i gorica više trče od nas domingezu je glava vjerojatno u transferima bila a mckenna se vratio izvan forme s svjetskog nije prošao pripreme kova to ne vidi, lisica, oršić, hoxha, zajc prošli pripreme ali se nemogu s loptom sastat valinčić od ozljede elementarna nepogoda mikić je u drugoj tabinas igra (ovo vjerojatno nije samo do njega ali kak si reko za kača reci za malog a ne povuć ga u seniore u najintenzivnijem trenutku prošle sezone pa kad u 5oj tekmi u 20 dana pukne fizički pošalješ ga natrag u juniore). Drag mi je kova ali daleko je od trenera i igre koja je potrebna za europu. Ovo s hrvatom trenerom ne vjerujem kaj su onda capellas i ekipa? Kaj u akademiju može a u prvu momčad nemože? Jovičevića sam zagovarao prije bjelice ali izgleda da je u slobodnom padu, Tudor jurić su tovari jurić igra 352 uz to, bjelica 3x mr.otpremnina ne hvala. Petković je slobodan ali ima godina I to je to od hrvata kaj su provirili izvan hnl-a a da nisu bugarska moldavija latvija isl.
    Možda platit nekog danca kondiciskog, i trenera za prekide i dat kovi do zime da progovori na engleskom da se može sa stožerom sporazumjeti pa da kova proba to izhendlat
    Ko god da dođe ili ostane trebamo ozbiljnog trenera sa kondiciju i za prekide i naravno igra s 2 6ice u europi
  • emilperska
    18.3k
    Uvijek se sjetim, kad je dolazio, nekog od kolega tu koji je pisao da je od igrača Slavena čuo da je taktički jako slab i da se na tome najmanje radi. Pa su čovjeka tu sprdali na najjače. Izgleda da je bio itekako u pravu. Ponekad mi se čini da se njegova priprema tekme svodi na čuvenu floskulu jesmo ili nismo pravi.ElDorado

Pisao je tu netko lani da Dalčićevski priprema tekmu, iako su mu treninzi solidni.

To bi vjv objasnilo zašto ima isti koncept s Osijekom i Betisom.
    Makar, Garcia je kakti trenersko taktički mag pa ga je Kova 3x odskolovao kao balavca. A i onog famoznog Sancheza iz Rijeke po kojem se svršavalo.

Velim, ne smijemo ga vrijeđati na osobnoj razini. Zao mi je radi takvih upisa ako i kad ih je bilo, Kova je dobar čovjek i dobar trener, ali mislim da je u Dinamu odradio svoju dionicu. Neka nas sve razuvjeri, ali ja ponavljam nisam optimist i strah me školovanja od Hapoela i Anderlechta.
  • mlinchica
    7.3k
    Njemu Boban ulazi nakon svake krize u svlacionicu i drzi je na okupu, mislim da bi bio epski raspad sistema da to Boban ne radi.Zg123

Od kud ovo?
    Di ste to čuli/pročitali?
  • vjeko1701
    29.3k
    strah me školovanja od Hapoela i Anderlechta.emilperska

Isto se prošle sezone pisalo za onaj slijed utakmica Hajduk, Fenerbahce, Maccabi pa su na kraju bile tri pobjede. I to direktno nakon remija sa Varaždinom i poraza od Gorice.

E sad, kakav je Anderlecht, dal je NEC samo one season wonder, dal je Hapoel tu negdje s Maccabijem. Svakakvi ishodi su mogući ali meni je nevjerojatno koliko je ova polusezona zapravo slična prošlogodišnjoj.
  • emilperska
    18.3k
    Isto se prošle sezone pisalo za onaj slijed utakmica Hajduk, Fenerbahce, Maccabi pa su na kraju bile tri pobjede. I to direktno nakon remija sa Varaždinom i poraza od Gorice.vjeko1701

Taj slijed smo otvorili porazom protiv Gorice i zatvorili ga porazom od Lokse. Euforija je bila tu u tih središnjih 10 dana kad su se nanizali Hajduk, Fener, Tel Aviv, ali Loksa je to sve ohladila i bilo je tu vidljivo da ce bit baš mučenje do veljače i tako je i bilo.
  • StjepanZG
    41
    Mene samo zanima tko ce odgovarati u slucaju neuspjeha u Europi? S ovakvom igrom i uz ovakvog trenera bojim se da se necemo dobro provesti u Europi. Mislim da je sad pravo vrijeme za smjenu trenera jer s Kovom ne vidim nikakva poboljsanja u igri. Sve je na nekakvu individualnu kvalitetu, sam govor igraca na terenu nije dobar, mahanje rukama, lupanje nogom u vratnicu itd.

Mi s ovim igracima moramo gotovo svaku ekipu u Hnl-u dobivati s pol snage a ne da mi strepimo protiv Gorice da ne primimo gol. Zao mi je ako Boban ne vidi ocite stvari a to je da Kova nije kalibar trenera koji moze voditi tako veliki klub kao Dinamo
  • Common Sense
    1.6k
    Javna je tajna da je Boban u nekoliko navrata ulazio u svlačionicu (i neka je) i da su reda u svlačionici u vidu šok terapije u kriznim siutacijama samoinicijativno zavodili stariji igrači, prvenstveno Zajc, McKenna, Mišić. Nama treba trener koji će imati prirodni autoritet, odlične socijalne vještine i oko za razvoj mladih igrača.
  • Kvasina
    256
    molim te pojasni na temelju čega?
    Po toj logici PSG treba smijeniti Enrique jer jbg on u Francuskoj treba sve dobiti 3 razlike a eno ga 2 boda nakon 3 kola… Nogomet nije matematika… puno je tu stvari koje utječu na rezultat…
    Vrijeme je najbolji sudac kao sto je bilo i lani… mi smo prošle godine dobili sve derbije imali smo problema na početku sezone ali opet smo odradili vrlodobru sezonu…
    Na kraju mislim da je naših najboljih 11 kada su svi zdravi:
    Kotarski- Galesic, Dominguez, Scot, Vinlof - Mišić, Ivanusec, Stojković- Almena, Beljo, Rodriguez
    Za Europu pak drugačiji raspored:
    Kotarski- Galesic, Dominguez, Scot, Vinlof - Mišić, Kravtsov Stojković- Almena (Rodriguez), Beljo, Ivanusec
  • vjeko1701
    29.3k
    Ali baš taj slijed - remi sa Varaždinom, poraz od Gorice pa onda Hajduk, Fener, Maccabi, poraz od Lokomotive, reprezentativna pauza, pobjeda nad Osijekom, remi sa Malmom, poraz od Vukovara i pobjeda nad Rijekom. Baš dosta turbulentno.

Sad gledam, remi sa Istrom, pobjeda nad Goricom ali sa dosta problema i onda sad idu Osijek, Hapoel, Lokomotiva,reprezentativna pauza nakon koje ide Hajduk, Anderlecht, Slaven, NEC, Rijeka.

U obje sezone 10 utakmica sličnog profila u sličnom periodu sa reprezentativnom pauzom između. Pozitivno je da ove sezone nismo izgubili od Gorice kao prošle.

Uff, baš si u jednom postu obuhvatio apsolutno sve klišeje foruma. Tko će odgovarati, vrijeme za smjenu je uvijek sad, HNL naravno odrada sa pola snage, kako Boban ne vidi. Ne znam jel fali još kaj.
  • Brusa
    4.3k
    pa pisalo je u novinama nekoliko puta, a onda naravno i tu na Zoni.
    Samo vidim da je dosta ekipe okej sa i time i to podržavaju, što meni nije jasno , a niti mislim da je to ispravno i zdravo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.