• Matija1711
    47
    Mislim da ce Barca ove sezone lakocom osvojit La Ligu.
  • rokikaciga
    18k
    Mene najvise fascinira koliko je to sve jednostavno. Nema tu nekakve prevelike filozofije. Npr Raphinhin gol danas. Polukontra, Yamal siroko stoji, Fermin mu ulazi u meduprostor iza protivnickog igraca, Yamal ga ispostuje, Raphinha na napada drugu vratnicu i Fermin ga ispostuje, nije sebican. Nevjerojatno.
  • NerminB
    1.9k
    Sta je sve barca prosla sa braitwhiteom, luuk de jongom, puigom, minguezom, destom i ostalim ojebinama.. zasluzili su ovo danas :grin:
  • ZgDLions
    2k
    Gledao jučer Bayer L, baš su gadni, konkretni i nezgodni sa ubačajima.
  • Big Daddy
    1.9k
    Nogomet je jako jednostavna igra, dok se ne pocne filozofirati.
  • hardek
    12.6k
    I onda navečer upališ najveći talijanski derbi i nitko ne može 3 pasa spojit.
  • deda
    48.2k
    Znam puno ljudi koji su istinski ljubitelji i poznavatelji nogometa te uživaju gledajući talijanski nogomet zbog taktike, discipline, ali kad se hoćeš opustiti malo navečer kao kibic na fotelji ovo je stvarno teško za gledat, a da ne prebaciš kanal.
  • NitkoBitan
    38.7k
    Ovo je stvarno tragedija od nogometa :cry:
  • tp1997
    3.2k
    Ovaj Milan je takav jad od nogometa
  • Dzoni
    8.1k
    Ja sam se kao veselio ovoj utakmici, na kraju totalno njesra od nogometa
  • rokikaciga
    18k
    Ne kuzim kak mozete gledat Seriu A dok je slager tjedna na MaxSportu trenutno...
  • tp1997
    3.2k
    Prateći tri utakmice istovremeno (listić, jebiga :lol: ), mogu reći da je trenutno Marseille-Paris daleko najzanimljivije što se večeras dešava.

Strukture nigdje, ali frca na sve strane.

Žao mi je što nismo povukli Marseille u EL, potpuni raspad i panika kad god Paris krene u tranziciju, Sinayoko iz Parisa je točno profil napadača kakav je Beljo, baš bi ih mogli izmaltretirati...
  • OsamŠest
    8.3k
    Mene više od jedva tri vezana dodavanja peče to kaj od 22 startna igrača, samo su dvojica Talijani..
  • ZgDLions
    2k
    Samo je trebalo strpljenja
  • Noel
    24.5k
    Mene više od jedva tri vezana dodavanja peče to kaj od 22 startna igrača, samo su dvojica Talijani..OsamŠest

Od 22 startna igrača po meni su samo dva igrača svjetske klase. Penzioner Modrić i Maingnan. Nevjerojatno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.