• Kujtim Shalla
    11.7k

1. Svaki novi trener preuzme novi momčad,logično
    2. Konkurencija katastrofa , ništa posebno . Više govori da je i on sa svojim limitima to bio u stanju napraviti
    3. Nije složio on ekipu nego Boban ,i razbijao je dno lige , a tamo gdje je trebao pokazati znanje i sve što je dobro a to je Europa ,tu se pokazao sa prave strane. Mene ti rezultati ne kupuju a niti impresioniraju. Malmø je protiv nas osvojio jedini bod a i tu je trebao osvojiti sva 3
    4. Dignuo tržišnu vrijednost on? Nikome on nije dignuo tržišnu vrijednost nego smo čak i izgubili novac i na villaru i na ljubi kojeg smo dopeljali na free transfer ali koji se mogao još bolj unovčiti da se igralo tako napadački kao kažeš. Na kraju smo ih se jedva riješili . Nije uspio u godinu dana naći poziciju za Vidu . Oborio je cijene i lisici i valinčiću i Dominguezu dalje da ne nabrajamo jer ne znanili ne smije dati igračima pauzu, ne zna osjetiti kad treba nekog posjeti na klupu nego ih vjesi do god ih mi ovdje ne počnemo prozivati da su grozni. Tako i ja prvi sam izgubio vjeru da i Moris i Lisica mogu se vratiti na stari put. Nikome on nije nabio cijenu
    5. Proljeće u Europi je izborio samo zahvaljujući sreći jer smo imali direktan plasman u europsku ligu,bez stresa kvalifikacija ,mir i opet se pogubio i jedva smo prošli onako slabi grupu. One izmjene protiv Malmø,pa sastav protiv midtjyllanda kad smo gore trebali izaći i riješiti prolaz on kalkulirao ,izveo sastav koji nikad poslije nije igrao onako. Da smo na tribini strepili do posljednjeg sučevog zvižduka. Samo sreća stari moj
    6. A četiri pobjede u novoj sezoni su ono što se i traži od njega . Ekipa slabija ? Kako može biti slabija ako su otišli igrači koje on nije trebao ili znao da njima. Bakar je i doveden kao back up a sezona je tek počela. Sad ga treba i pravdati da ima lošu momčad ,daj molim te . Samo se pokazalo da kao i prošle sezone u tekmama gdje trebamo biti najbolji mi odigramo najlošije . Samo što nam se sad dešavaju i Gorice i Istre . Sve više opravdanja ,ali lagano mu ponestane istih
    Prijatelji možemo mi ovako cijeli dan , ima dobrih stvari ,ima i loših stvari kao kod svakoga . Samo te loše se stalno ponavljaju. Mi se ne želimo zadovoljiti pobjedom onakvom protiv jebene Gorice,biti sretni bodom protiv Istre i slaviti ga kao uspjeh
  • Sibirski plavac
    10k
    SN

"Tri boda u džepu i - zvižduci na kraju utakmice. Dinamova publika odavno je na glasu kao pomalo razmažena, ovaj dres uvijek je valjalo zaslužiti, baš kao i klupu, a Mario Kovačević posljednjih (tje)dana opasno tesitra navijačke i ne samo navijačke živce. Već nakon poraza protiv Vikinga i remija u Puli nogometnim kuloarima zakotrljala se priča da trener živi na posuđenom vremena, da je Zvonimir Boban na rezervi sa strpljenjem i da šef škole Albert Capellas u niskom startu čeka Kovačevićev prvi pogrešan korak.

Ta interpretacija o kratkom predsjednikovom fitilju može zvučati nategnuto ako znate da je Boban prošle sezone istrpio Kovačevića kad su mediji i navijači agitirali za smjenu, darovao mu vrijeme, dopustio da ovlada svlačionicom i ispegla svoje ideje dolje na terenu. Ako je jednom bio jobovski strpljiv zašto bi Boban sada iznenada promijenio ploču? Možda zato što je momčad zapela u nekom mutnom limbu, u nekoj neobjašnjivoj stagnaciji. Proljetos je odgalopirala iz vidokruga konkurenciji u SHNL-u i uvjerljivo osvojila dvostruku krunu, ali samo kako bi se u srpnju vratila na mjesto na kojem je bila prije godinu dana. Očekivao se ‘upgrade‘, a dobili smo tapkanje u mjestu."
  • Zg123
    4.6k
    Novinari cijelo vrijeme guraju tu pricu da se Capellasa sprema kao zamjena za Kovacevica, vidjet cemo jesu li u pravu. Meni bi to bio promasaj, onda opet treba dovesti novog direktora omladinske skole umjesto da napokon netko odradi cijeli mandat tamo
  • OsamŠest
    8.3k

Ili Capellas ima Španjolca na lageru..
  • The Undertaker
    10.1k
    Trener bi morao nešto gadno zabrljati da dobije otkaz prije kraja polusezone. Smjenom bi i Boban skočio sebi u usta a to će napraviti samo u krajnjem slučaju osim, eventualno, ako neki, po njemu, bolji trener postane dostupan.
  • mrgud
    926
    Ta prevara je dobila Milan
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Odbijam vjerovat da je Capellas u bilokakvim kombinacijama za trenera. To bi bilo stvarno porazavajuce.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    To za Capellasa mi ne zvuči suludo. Ni najmanje . Jedino što mogu reći da nije oduševio u Danskoj vodeći midtjylland . Statistika mu nije išla u korist snit 1,42 po utakmici. Ali tad nije imao podršku kakvu bi imao kod nas. Već poznaje klub i dušu kako se može reći. Već je u klubu pa meni morali gubiti vrijeme tražeći nove solucije .
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    slažem se donekle ,jer ako Boban konačno shvati da kova nije trener za Dinamo ,da se stvari ne mijenjaju nakon više od godinu dana,toliko podrške a sve gore i gore. Sam je rekao da rezultat nisu jedino mjerilo. Onda se ne mora ni čekati polusezona zar ne . A ako je Kovačević dobio priliku ,može i Capellas
  • The Undertaker
    10.1k
    Čisto sumnjam da će Capelas. Boban neće uzeti trenera koji je kratkoročno rješenje a iste kvalitete. Po čemu je Capelas bolji od Kovačevića odnosno što ima u CV-u da bi se razmatrao kao trener Dinama?Da ne govorim da time rušiš i postavke škole.
  • ElDorado
    14.3k
    Capellas nije direktor škole neg onaj drugi lik. On je direktor nogometa ili tak nekak
  • joesimunic
    586
    ne kužim ovu tvoju usporedbu cv-a, Capellas kilometar ispred Kove, ili je po tebi vođenje Varaždina, Belupa, Podravine Ludberg, Međimurja i ostalih niželigaških ekipa u rangu s 10+ godina rada u La Masiji, glavni trener Midtylanda i Danske u21 i pomoćni trener u nizozemskoj i Borussiji Dortmund. Ako ćemo o čistom cv-u, a usudio bi se reći i nogometnom znanju/stručnosti Capellas je dr. nogometa za Kovu. Drugo je ovo što s tim rušiš postavku škole to stoji.
  • Sibirski plavac
    10k
    Ili Capellas ima Španjolca na lageru..OsamŠest

:pray:

Samo pitanje tko je slobodan i realan za doć nama. Uglavnom su slobodni ovi nerealni (Valverde, Marcelino i slični )
  • emilperska
    18.3k
    Nadam se da Olivari laje na mjesec. Iako su i do mene jos proslu jesen došle glasine iz neko kružoka škole da Capellas ima zavezane tenisice i čeka u Kovin posrtaj u niskom startu, odbijam vjerovati u to.

Zašto?

1. Čovjek je realno loš ili prosjecan trener za Dinamo. Nije radio puno, a to malo što je radilo je bilo prosjecno ili ispodprosjecno u kontekstu europskog Dinama.
    2. Čovjek se isprofilirao kao dobar nogometni djelatnik i nadam se da nije lud prihvacati nešto za što nije.
    3. Čovjek je bliže penziji nego Isusovim godinama da bi ga mogli trpjeti kao nekog trenerskog talenta.
    4. Boban bi sam sebi skočio u usta da za trenera postavi lika koje je bio caretaker u Danskoj i vodio repku Filipina do 60.te godine. To nema veze s nikakvim postulatima za koje se zalaže.
    5. Godinu dana se slagala nova hijerarhija skole, koja bi time bila srušena.

Moje misljenje je da je Kova siguran neko vrijeme i da ce mu ishod utakmica Osijek, Hapoel, Hajduk, Anderlecht, Nec kroz sljedecih 45 dana odredit sudbinu na klupi. Naravno ako ga Hapoel i Anderlecht školuju, Nec nece docekat.

Nakon Kove (ako do tog dođe) očekujem neko trajnije ime na klupi, to sigurno nije izbornik Filipina.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    po svemu , nemoj me zajebavati, a taj cv i jeste problem kad mi biramo trenere. Jer nam većina koja nas je vodila nije imala taj cv. Svaki se uči na nama . Svi su znali da kova nij dovoljno kvalitetan za voditi dinamo. 99 posto ljudi, ali podržali smo i podržavamo kako god možemo jer je Boban vidio nešto u njemu. I sad se pokazalo da nedostatak vođenja klubova ranka Dinama jednostavno te pojede taj pritisak i sve tvoje mame budu vidljive . Zato želim nekoga ko je vodio klubove našeg ranka a ne da se neko uči na nama. Ja se slažem da ne mora biti Capellas ,samo sam rekao da je bolji izbor od Kovačevića i da je prednost što je već unutra. Čisto sumnjam da će se to desiti i da on i ima ambiciju za to. Mislio sam sad ,trenutno dok se ne nađe dugoročno rješenje. Na više mjesta se spominje da je Boban izgubio strpljenje. A dobri treneri su zauzeti ,para nemamo za otkupiti trenera ,tako da ako dođe to toga ovo mi nije luda opcija . Na kraju krajeva imamo trenera i pravi ispiti tek sljede . Samo da opravdanja više nema i ne smije biti . Kraj priče
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.