• SanctaSanctorum
    550
    Po meni nije sramota šarana. Presušila pipa, rješavaju se ugovora i uzimaju lovu gdje mogu. Oni nisu u mogućnosti bit ambiciozni, više su u nekom preživljavanju dok se financije ne konsolidiraju i dovedu u red. Meni to tak izgleda.
  • joesimunic
    578
    Btw, Izak Ježić 2010. debitirao za Osijek strašno staro se osjećam :rofl:
  • vjeko1701
    29.3k
    Evo, čim se Rijeka spusti na jednu utakmicu tjedno, sve to izgleda dosta ozbiljnije. Jedva čekam njihov derbi s Hajdukom.
  • badjibadara
    10.6k
    Da Manenica ne briljira, bio bi to žestoki masakr
  • NitkoBitan
    38.6k
    Cestitke Osijeku, nakon sto su osigurali ostanak u ligi u prvih 5 kola sad mogu sve rasprodat mirne duse.
  • NORTE
    27k
    Baš dobro da je Osijek opet primio 4 komada, taman pred dolazak dinama, "euforija" im je ionako već bila ugašena, šarani se sad aparatima održavaju na životu.
  • Boycie
    4.3k
    Ko ih j. Rasprodaju najbolje igrace za 500k, kada Dinamo posalje upit za cistacicu pocetna cijena 3mil. Nikad ne bi sa njima poslovao.
  • NORTE
    27k
    Osijek je toliko očajan zbog financijskog stanja da je Slavenu posudio Mersinaja da mu ne mora davat plaću, a ugovor mu ionako ističe na kraju sezone i nitko ga ne bi ni kupio.
  • Ličani1986
    1.4k
    Treba šarane našamarat idući vikend i malo dignut samopouzdanje jer čitajući ostatak foruma ispada da smo večeras izgubili hendikepom
  • hb1
    874
    Nešto više od 10 minuta prije kraja mi gubimo bilo kakvu vezu s terenom do kraja, uvjerljivo najlošija ekipa prvenstva te valja po konopcima da upadne neki otpadak, uvodimo defanzivnog veznog kao da čuvamo rezultat na teškom gostovanju u Europi, trener nam izgleda ko da ga je poplava izbacila u nekom filmu za gluhonijeme.
    Ovo je gore nego bilo kakav poraz hendikepom jer postoji neki standard kojeg se želiš držati kao Dinamo, možemo se mi tiješit kako uvijek ima pad u igri i protivnikovih 5 minuta ali ovo je nedopustivo kada si sa ekipom već drugu sezonu i na početku 9og mjeseca. Svaka minuta Kovačevića na klupi Dinama nakon današnje utakmice je poraz duplim hendikepom, nek nam je Bog dragi na pomoći s njime ali korak naprijed nazad dva je stalno.
  • Yovitssa
    1.1k
    trebali smo to i jučer napraviti, ali jbg imamo "maga" na klupi...
  • Big Daddy
    1.9k
    Kad Dinamo u HNL-u ljudi vise ne postuju, ne boje nas se i dolaze u Zagreb s nadom za bodovima, eto to je Kovacevic ostvario. Zbilja mislim da ne zelim znati vrijednost Goricinih igraca i koliko oni zaradjuju, ali brijem da jedan Valincic zaradjuje vise od cijele ekipe…
  • vjeko1701
    29.3k
    Tema je prvi HNL, o Kovačeviću se piše na dovoljno drugih tema. Ovdje neće.
  • NitkoBitan
    38.6k
    Kad Dinamo u HNL-u ljudi vise ne postuju, ne boje nas se i dolaze u Zagreb s nadom za bodovima, eto to je Kovacevic ostvario.Big Daddy

Zadnjih 10 mjeseci nemamo poraz u HNLu.
  • crophantom
    7.4k
    Kek klupirao Jankovica, dugo je i izdrzao.
    Iako mu je kao osobni projekt govorio sam i prije da ja ne vidim svemir u kojem Kek ne popizdi na Janka u roku par kola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.