• Big Daddy
    1.9k
    Bez kapetana nezamisliva igra Dinama.
  • crophantom
    7.4k
    Bez kapetana to izgleda nikako, to smo navikli.
    Al da si ga ti pod svu silu odlučio odmoriti danas, a ne nekad kad si imao ritam od 2 tekme tjedno, ubijte me ja to ne kužim.

I nemojte mi sad nije imao zamjene, Kova je jasno rekao da danas nije postojalo scenarij u kojem bi uvodio Misica jer su ga odlučili posto poto odmoriti i da si svjesno riskirao, pa čak i poraz.
    Pa kaj onda nismo mogli covjeka odmoriti prije Vikinga, ni pol sata?

Evo, ne kuzim, majke mi, da pozivim jos 500 godina ovu današnju izjavu trenera neću shvatiti
  • vjeko1701
    29.2k
    Mislim da je to više bilo u stilu - idemo si pod kontroliranim uvjetima dokazati da možemo i bez njega i čekali su do sad da bi imali tjedan dana pripreme za to.

Neću ulaziti u kvalitetu pripreme i ishod ovog, al to mi nekako ima smisla. Domaća zadaća za ovaj tjedan - pobjedi utakmicu bez Mišića.
  • Crni86
    24.1k
    Misic je poslije Istre i sepao. Tko zna sta je u pitanju.

Ali imamo jako veliki problem ako nama protiv ovakve Gorice doma neophodno treba Misic.
  • vjeko1701
    29.2k
    Kaj je najgore, bile su nijanse između neke utakmice di mi odemo na 2:0 i doviđenja, lagana kontrola do kraja, možda i povećanje prednosti.

Zadnjih 20 minuta je bio totalni kaos, nitko nije znao kaj treba. Tu je obično Mišić taj koji primiri utakmicu i ekipu. Nismo si trebali to dozvoliti al jbg.

Nije se dogodilo još niš kaj se ne da ispraviti. I dalje smo sa samo jednim remijem doma, iz europe se još stigne izvući pozitivna priča. Al ekipa treba još lidera a ljudi koji ju vode trebaju prepoznati stanje u kojem su neki igrači i jednostavno koristiti širinu koju imamo.
  • Crni86
    24.1k
    bio je roralni kaos ner smo krenuli nabijat duge lopte kao ludaci. Nije nas Gorica pritisnula, mi smo ju izvukli svojim glupim potezima.

Misic je sjajan igrac i ouno nam znaci, ali nije njegovo ne igranje nama stvorilo paniku. Nama je paniku stvorila nesigurnost koja je vidljiva u defanzivnoj igri ove momcadi.

Nije se dogodilo još niš kaj se ne da ispraviti.vjeko1701

Potezi se ne vuku kada se nesto vise ne da ispraviti. Tada je vec kasnio za potez jer je steta ucinjena. Bolje sprijeciti, nego ljeciti.
  • Makedonion
    353
    slazem se. Nije bilo kapetana, ovaj je ludjak jos izvadio Belju i Stojketa. Ekipa nije znala kako reagirati, nisu znali kome predati loptu da smiri igru. Ovakvi amaterski potezi se vise ne smiju ponavljati. Trener nam ne zna voditi utakmicu. Otisao sam predaleko, al poanta je da si u pravu kad kazes da je veliki problem ako nam i protiv Gorice treba Misic. Za to je kriv trener. Nemres dopustit jednom igracu da ti vodi utakmice, to je tvoj posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet