• Noel
    24.4k
    Jel mora svake godine prvak države proživljavat krize i drame u poluamaterskom HNLu?

Bez obzira na duplu krunu, europske kvalifikacije i ove dvije utakmice sa Istrom i Goricom su pokazale da je Kovačević ispod razine Dinama i mora bit smjenjen. Svaka daljna radnja i svaki proces u klubu nema smisla ako je on i dalje na trenerskoj poziciji.
  • Brusa
    4.3k
    Prvih 10-15 minuta nastavka, prije nego što sam počeo mijenjati, nije bilo dobro. Nakon promjena nismo bili pravi i onda je bilo "drži-ne daj".Sibirski plavac

Znači... prvo nije bilo dobro, a onda poslije isto nije bilo dobro....

:lol:
  • don
    21.5k
    prošle sezone su me prozivali jer sam ponavlja 10 puta, ali opet ću. HNL je užasna liga, i ove i posebno prošle godine kad smo je onako dominatno osvojili i najveći razlog te dominacije su drugi klubovi, a ne mi.

pa ljudi dragi mi imamo dobar kadar igrača ali nas vodi, po meni jedan od najgorih trenera u povijesti kluba kada se sve uzme u obzir.
  • DrRatoljub
    1.5k

Ne, nisi skužio.
    Prvo nije bilo dobro.
    A onda FAKAT nije bilo dobro.
  • Sibirski plavac
    10k
    S obzirom na najave da se očekuje europski iskorak, mislim da bi mu se moglo uzdrmat mjesto na klupi tek ako ne dobije Hapoel na početku Europa lige. Najslabiji protivnik, ako njih ne dobiješ kaj onda možeš očekivat s jačima?

Dotad mislim da nema šanse za smjenu. Osim ako mu se protiv Bedema ne desi ono što se Fabiju desilo u Bjelovaru lol
  • ElDorado
    14.3k
    Carević poslije tekme izjavi: pustali smo Dinamova krila jer smo znali da od njih prijeti najmanja opasnost. Pa jebemti sve da ti jebem. Samo on ne vidi. Samo on. I druzina.
  • flajšmašina
    516
    Orsa je grozan, ali mu Kova radi sve sto moze da ovaj ne dodje ikad vise u ikakvu formu.

Opet imamo periode utakmice kad vezni red nestane, nemre dobit duel, stopat loptu niti je dodati. Od Thuna se to ponavlja.

Previse igraca van forme.

Ako ne krene dobro u Europi, bit ce ovo jako teska sezona i drz nedaj s tovarima.
  • Sibirski plavac
    10k
    Na jednom drugom forumu neki tvrde da ga možda igrači buše jer je kako kažu "nemoguće da su ovako loši osim ako ne buše trenera. "
  • Pacho
    20.6k
    Izjavit da ti ne lezi zadnja ekipa ove jadne lige. Nije bilo dobro prije promjena, ali je zato nakon bilo jos gore :rofl:

A sad po treneru u tjednu u kojem nije bilo euro utakmice, lose izgledaju, jer ih muci to sto nisu usli u LP. Kako god da okrenes, nije dobro niti lako.
  • ElDorado
    14.3k
    Svlačionicu je izgubio to je sigurno. Nikakav autoritet. Kak da on prica s igracima kad ne govori engleski. Koliko je zeljan novih znanja je dokaz da je markao sa pol satova engleskog.
  • Pacho
    20.6k

Pa pisalo se da ga intenzivno uci pa bi valjda trebali uskoro vidjeti pressicu na engleskom. Oni Capellasovi spanjolci su progovorili hrvatski za godinu dana, a od trenera jos nismo culi ni rijec jezika kojeg navodno uci :smile:
  • Thor
    3.9k
    ...velim i ostajm pri tome, najslabija karika u klubu.
  • wolfgang14
    4.8k
    samo jednu želju imam - a to je opet desno Lisica - Valinčić! Samo ih guraj Kova, jebeš galešića, kaj on zna...
  • joesimunic
    570
    Ja se nekad začudim kako je uspio dobit fifa pro licencu.
  • Nine9
    400
    ‘Morali smo, vjerujemo, upozoravamo, govorimo…’ čovječe dragi jesi li ti glavni trener ili vas je više na toj poziciji!?
    Ako preuzimaš odgovornost obraćaj se u jednini za početak. A kako tek izgleda komunikacija sa igračima strah me i pomislit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.