• njurci10
    661
    Rus u prvoj, guštam :blush:
  • Kruno
    1.7k
    Opet Valincic i Lisica pa dokle
  • Matija1711
    42
    Htio sam vidjet galeta na beku ali ok
  • SanctaSanctorum
    550
    Odličan sastav, odmor kapetanu, nadam se da je Zajc na sto posto i da vraća formu od danas. Debi Kotarskog, očekujem da neće imat puno posla. Nadam se da se ovi kojima je problem Lisica na desnom krilu zajebavaju i da razumiju da je on trenutno jedini normalan odabir u prvih 11.
  • badjibadara
    10.6k
    Ubacio sam stratega Kutuzova u prvu umjesto Mišića u predictoru. Šansa je skoro nikakva, ali možda je kupio Kovu nastupom u Puli, a ovo je prava prilika da ga vidi kako diše od prve minute, da skinemo bar jedan upitnik iznad glave.badjibadara

miske na klupi,svi pali na predictorushameless86

Pao sam na drugim igračima, ali rus je danas bio zicer.
  • hardek
    12.6k
    Jeste vi svjesni da mi ako danas kiksamo, Mišić neće pauzirat utakmicu do 2028.? :lol:
  • DerHerrKool
    1.8k
    Di je onaj kaj je pisao da se Mišića treba kazniti klupom za one pogreške. Eto ga sad
  • Lynx17
    4.6k
    Pogledajte klupu. Zaista smo jaki.
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Mozda nepopularno ali nemam vise zivaca gledat Hoxhu u prvih 11. Rijetko me neki igrac toliko zivcira kao on sa svojim antismislom za igru.

Inace rispekt za pauzu Misicu. Nema se sto prigovorit.
  • austrijanac
    13.7k
    Stvorit cu si sliku u glavi da Misic igra jer su dobili hint da ide pozivnica pa da se ne ozljedi.
  • Marc
    1.3k
    Hvala ZETu i nesposobnoj upravi grada Zagreba kaj ne obavijesti ljude da Tram 11 ne vozi da 17 vozi obrnuto. Da 13 ne vozi.
  • fakin
    6.1k
    https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/vikend-uz-ogranicen-tramvajski-promet/9991

Tramvajske linije 2, 4, 5, 6, 9, 12, 14 i 17 prometovat će izmijenjenim trasama u oba smjera, dok linije 7, 11, 13 i 15 neće biti u prometu. Linija 3 će iznimno ovog vikenda biti u prometu i prometovat će svojom redovnom trasom, dok će na noćnim linijama (31, 32, 33 i 34) umjesto tramvaja, voziti autobusi.
  • hardek
    12.6k
    Mozda nepopularno ali nemam vise zivaca gledat Hoxhu u prvih 11. Rijetko me neki igrac toliko zivcira kao on sa svojim antismislom za igru.

Inace rispekt za pauzu Misicu. Nema se sto prigovorit.
    GeneralNapoleon

Ja ga isto ne volim, ali na stranu i to, čak i da je u formi ne mogu razumjeti da starta 6. od zadnjih 7 utakmica.
  • Crni86
    24.1k
    Po zagrijavanju stvarno zajc na sestici ofenzivno, rus lijeva osmica
  • Zagi
    19k
    Sve u redu sa Miškom i malo ga se odmara ili je vrijeme za paniku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet