• crophantom
    7.4k
    Ovo je danas stvarno bio miks svega, od Antife i LGBTa, do Tigrova i HOSa.

Viši je cilj, lijepo je da su ljudi došli, ali Plenki se ovoga sigurno ne boji. Od ovog čušpajza ne možeš složiti nešto što bi ugrozilo HDZ.
  • mlinchica
    7.3k
    A jesam uzeo rutu, prvo naletim na Antifu, onda na Lesija, prstom u govno :lol:crophantom

Mogao si i na Luku Omana, kao ja. Podsjetilo me na onog tvog hedonističkog leptira :scream:

Bravo za Zagreb i Hrvatsku danas!

I ne kakajte jedni po drugima, ovo bi nam svima trebalo biti bitno. :wink:
    Sad polako prema Maksu, riješit one “pijane zagorce”.
  • Probirštift
    1.6k
    Prosvjed odrađen, kupljena majica u fan shopu i sad pravac na Maksimir
  • Sajla
    23.7k
    Ne samo vezano uz ovo danas, koja je fora s time da oporba skuplja jeftine političke bodove? Vrtim po glavi i ne razumijem - a što bi trebali? Ako vlast nešto loše napravi, slučajno, namjerno, s predumišljajem, iz koristi ili zbog nesposobnosti, pa neće se oporba valjda skrivati i odbijati komentirati!? A kaj bi rekli da se oporbenjaci danas nisu pojavili ili da šute o ovom problemu? Da prepuste sve udrugama i građanskim inicijativama tako da se ljudi zapitaju čemu uopće služi oporba i zašto bi glasali za njih na sljedećim izborima? Pa u svakoj državi na svijetu svaka opozicijska stranka jedva čeka da vlast napravi neku grešku u koracima. Jeftini bodovi? Pa tko je kriv za to što su jeftini? Nek si ne zabijaju autogolove i rade svoj posao kako treba pa će ovi morati skupljati "skupe bodove" ako žele na vlast.
    Sorry, ali meni je to baš naivan narativ koji odgovara upravo krivcima na vlasti, skreće pažnju i omalovažava jako bitne teme.
  • crophantom
    7.4k
    Mogao si i na Luku Omana, kao ja. Podsjetilo me na onog tvog hedonističkog leptiramlinchica

Bolje da nisam, jos bi me prebio kad namiriše cega sam se najeo :lol:

Da se nadovežem jos samo, jedini nacin da se nesto istinski promijeni kod nas je da HDZ prestane imati monopol na desnicu i domovinski rat ili sa netko njih promijeni iznutra.

A i, kao sto je rekao @vjeko1701 dobar dio nas jako jako dobro živi, a kad je čovjeku u globalu dobro, ne bavi se ni politikom ni prosvjedima.
  • Mr Anderson
    21.8k
    I? Kak je prošao prosvjed? Jeli bilo što pametno rečeno?
  • NORTE
    27k
    ovoga sigurno ne boji. Od ovog čušpajza ne možeš složiti nešto što bi ugrozilo HDZ.crophantom

Znam da nije tema, ali ovo mu ruši rejting i oni potencijalno gube dio glasača.
    Općenito mu nije drago ovo, da se upire prstom u njega i njegove i to oko važne teme zbog koje se njegove smatra odgovornima.

Naravno, otpad od tamo će se maknuti i oni će to na licu mjesta proglasiti svojom pobjedom, a sebe superjunakom.

Manje političke štete će biti, ali uvijek će se naći sendvičari i ćaciji za vladajuću koaliciju.
  • NitkoBitan
    38.6k
    ćacijiNORTE

Molio bih da se ovi srbizmi ne upotrebljavaju na Zoni. To je razina indexa.
  • crophantom
    7.4k
    taman sam krenuo pisati, osip dobijem na te političke izraze uvezene iz regiona.
    ruši mu rejting, ali sve to džabe, kad na desnici nema ozbiljnu konkurenciju.
    Ne jebu njega lijevi, nego desni, a oni nemaju nekoga oko koga bi se okupili.

Ako i izviri, Plenki ih rastoči u roku par mjeseci.
  • dmil
    1.6k
    mislim da si je veliku politicku stetu napravio s hendlanjem ovog prosvjeda, pokusavajuci podjeliti narod na lijeve i desne i ispolitizirati temu, a tema ne moze biti nacionalno cisca nego sto je, sa svojim glupim spinovima i prozivkama je samo otjerao dio desnog glasackog tijela koji bi mu mozda gravitirali u ruke Mosta
  • Doktor Kunić
    6.9k
    Otpad će se maknuti, pobjeda će se proglasiti i zasluge sebi pripisati. Zaboravit će se ubrzo i nastaviti dalje sve po starom. Svoje glasače će uvijek imat, to je duboko ukorijenjeno, a ove koji su na pola će pridobiti sa obećanjima "ukidamo srpske kulturne centre". Ovu državu treba od 0 iznova sagraditi.
  • Hnlovac
    7.8k
    Nego, čekamo slike zastava bivše tvorevine s prosvjeda kao sto je vlast upozoravala

Mislim da je iluzorno misliti da ovaj prosvjed moze kriminalce maknuti s vlasti, ali ujedinjenje svih u temi koja ne smije imati ideološku podjelu veseli.
  • The Undertaker
    10.1k
    Zato postoje izbori. Ako opet dobiju u Lici (a hoće) onda su sami krivi.
    Ne znam da li ljudi uopće razumiju dimenzije slučaja jer, koliko vidim, oporba to ne artikulira baš najjasnije.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Bez obzira na sve, izbore će opet dobiti HDZ jer realno ljudi i nemaju za koga drugog glasati. Oporba je jad i čemer.
  • Batigol
    206
    jedina pametna...mislim da vecina to i znade..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet