• podravskimodrikibicPMK
    472
    Odgovora bez naravno, ajmo sve na osobnu razinu :up:

Meni je bolesno da se predsjednik piše sa velikim P, meni to ide u idolopoklonstvo i iskreno me zanima zakaj bi netko to smtrao potrebnim, ispravnim ili kak god, spreman sam promjeniti mišljenje nakon smislene rasprave
    Slažem se da vjerojatno nije bitna tema ali zakaj bi svaka o kojoj se priča morala biti bitna? Ili za našeg Predsjednika ipak vrijede neka drukčija pravila, od toga kolko ga se smije preispitivati nadalje

Edit-nakon posta ispod vidim da ovo nema smisla (bravo Faze šaljivđijo), samo ću reći oprezno ljudi, jednoumlje nikad u povijesti za ništa nije donijelo nekaj dobro a još opasnije je ismijavanje svakog drugačijeg mišljenja al neka, viva Boban viva djelomično jednoumlje :heart:
  • FazeN
    8.3k
    Mislim da je nakon svega pročitanog, krajnje vrijeme i najbolje da Zvone Boban već sutra uvede malo ozbiljniji raspored

U 7:00 ujutro dolazak u ured, rad na transferima
    U 8:00 spremanje kave i doručka za sve zaposlene
    U 9:00 odlazak na trening, ipak mora biti tamo jer "predsjednik mora biti uz momčad"
    Nakon treninga povratak u ured i nastavak transfera, što više to bolje, bombe lako za financije
    Oko 13:00 skok do Kranjčevićeve, osobno nadgledati svaki metar radova jer "tko zna što oni tamo rade"
    U 17:00 odvesti autom pokojeg igrača kući jer ipak nije u redu da mladi dečko ide sam
    U 18:00 pričanje s obitelji igrača da vidi jel im treba što
    U 19:00 nazad u ured, pogledati sve utakmice mogućih pojačanja, i bar 1 reprizu Dinama!!!
    U 23:00 očistiti kopačke prvotimcima, može i B ekipi
    U 00:00 složiti izvještaj o SVAKOM igraču iz HNL-a.
    U 02:00 oprati dresove, od prve ekipe pa do akademije
    U 04:00 provjeriti stanje na stadionu i travnjak
    U 06:00 sjesti za volan autobusa kad imamo put i voziti momčad na gostovanje

Tu negdje između bi bilo dobro ubaciti razgovore s trenerom, nazvati svakog igrača da vidi kako je, očistiti svlačionicu, pretresti sve navijače i familiju im, pogotovo godišnjake koji dolaze ili ne, i za kraj možda eto da napravi sam on kamp, svojim financijama ipak zarađuje miliončine komentirajući za Sky u Italiji
  • vjeko1701
    29.2k
    Zaboravio si da sve mora biti snimano i uživo emitirano na Dinamo+.
  • vjeko1701
    29.2k
    Edit-nakon posta ispod vidim da ovo nema smisla (bravo Faze šaljivđijo), samo ću reći oprezno ljudi, jednoumlje nikad u povijesti za ništa nije donijelo nekaj dobro a još opasnije je ismijavanje svakog drugačijeg mišljenja al neka, viva Boban viva djelomično jednoumljepodravskimodrikibicPMK

Svaki puta kada ovako nešto pročitam bi rado da se sa vlasnicima dogovori i da se samo na tjedan dana ovdje provede jednoumlje.

Svaka stvar koja na bilo koji način nije po volji samo nekome od zaduženih da rezultira banom do kraja tog tjedna. Pa da onda lijepo nakon 24 sata ovdje ostane petero ljudi pa da svi skupa imamo 6 dana psihičkog odmora od konstantnog plakanja odraslih ljudi na sportskom forumu.
  • Ludovic IX
    12.7k
    nezelim oduzimati.. samo uskratiti pravo da kupe iduće godine i dat pravo nekom drugom, koji će nadamo se koristiit tu godišnju na ispravan način.. nema oduzimanja ako je nešto plaćeno.. to je greška kluba što je dozvolila to

padneš ispod 80% dolazaka - gubiš pravo kupnje i upada prvi sljedeći sa liste negodišnjaka koji ima najviše dolazaka u sezoni prije.. imamo aplikaciju di možemo dodati skeniranu ulaznicu, i koliko god tlaka bila, treba se prisilit i dodat ulaznicu (mi negodišnjaci) i to je to
  • Paggini
    98.2k
    Edit-nakon posta ispod vidim da ovo nema smisla (bravo Faze šaljivđijo), samo ću reći oprezno ljudi, jednoumlje nikad u povijesti za ništa nije donijelo nekaj dobro a još opasnije je ismijavanje svakog drugačijeg mišljenja al neka, viva Boban viva djelomično jednoumlje :heart:podravskimodrikibicPMK

Pa rekao bih da postoji jednoumlje na ovom forumu - da je Kovačević grozan trener, da je Boban sjebao cijeli rok zbog kojeg nismo završili u LP, da su nam krila apsolutni užas, da su Filipović i Nevistić invalidi. Svatko tko tvrdi suprotno je stvarno heroj koji se bori protiv tog jednoumlja.
  • Ludovic IX
    12.7k
    sam da ne završimo ko rade končar
  • Mathiasovi Chageri
    9.2k
    Ajde mi objasnite samo što će se dogoditi posebno ako predsjednik kluba gleda svaku utakmicu?Dzoni

Vidjet će našeg Mudrog i kako ga šikaniraju.

Lp,
    GNK Mudražija Zagreb
  • Thor
    3.9k
    ilitiga pila naopako :snicker:
  • Paggini
    98.2k
    ↪Paggini ilitiga pila naopako :snicker:Thor

Pa ne, nego ozbiljno to mislim, to je neki generalni diskurs. Dođu ovakvi pametnjakovići koji pričaju kao da ovdje postoji diktatura misli jer su se usudili reći da je Kovačević užas (što misli 90% foruma), što su se usudili reći da je Boban sjebao rok za LP (što misli 90% foruma) i tako dalje.

Jedva čeka biti žrtva jer tri posta se bori protiv nekog idolopoklonstva jer je netko napisao predsjednik s velikim P. Eto on jedini ne vidi BOGA u Bobanu, a mi smo svi njegovi vjerni psi iz sekte jer ga rugamo što se na zadnje noge digao zbog velikog P. Joj molim te
  • Thor
    3.9k
    jbg...Takvi uvijek trebaju neprijatelje (vanjske/unutarnje) kako bi imali razlog postojanja tj.da se imaju nekoga ili nesto kome ce se oponirati, prigovarati, optuzivatii... :smirk: nije bito tko je ili sto je neprijatelj, samo je bitno da ga kao takvog etiketiras... ilitiga sere se samo da bi srao :roll: :wink:
  • ElDorado
    14.1k
    Kad se nema kaj srat onda se sere samo da bi se sralo
  • masacusec
    8.2k
    Previše se filozofira i raspravlja o Bobanu. Čovjek je u svojoj prvoj "pravoj" mandatnoj sezoni vratio dvostruku krunu u naše vitrine, i to je sasvim sigurno dovoljno za prolaznu ocjenu iz sportsko-rezultatske perspektive. No, unatoč tome, krajnje bi neozbiljno bilo glorificirati ga iz aktualne perspektive kao savršenog predsjednika, jer valorizacija rada predsjednika najboljeg nogometna kluba u našoj zemlji, iziskuje podulji vremenski period.
    No, nažalost javnost sudi, tako i ovaj forum, na temelju novinarskih i općenito medijskih interpretacija događaja oko pojedinih transfera i (ne)dovođenja pojedinih igrača što često relativizira Bobanovo vođenje kluba.
    A spominjanje jednoumlja u Dinamu danas, jest čisto maliciozna namjera blaćenja kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.