• rokikaciga
    17.9k
    nek barem netko u tom klubu pokaze ambiciju
  • ElDorado
    14.1k
    Koliku on može tam imat plaću da mu je Indonezija zanimljivija od HNLa? Stvarno tonemo kad nam iz neke trece momcadi prvenstva prvi centarfor ide u Jakartu i svi sretni
  • rokikaciga
    17.9k
    300+ tis eura koliko sam zadnje cuo da se daje u Indoneziji za strance
  • KtcGoat
    7.6k
    Jel Marko Simic tam igrao, ide tim stopama
  • CastAway1986
    6.5k
    vise je sigurno..Navodno Stjepan Lončar je trenutno najplaceniji igrač lige sa 900 000 dolara !
    Uz to cesto stranim igracima daju neki pocetni bonus pri potpisivanju ugovora ..
  • Blueshadow86
    5.6k
    Ovaj Canjuga preko tv-a isti Toni Fruk. Plava kosa, frizura, štucne do pola, visina… Čak i pozicija na terenu se poklapa.
  • hardek
    12.5k
    Baš zabavna utakmica u Varaždinu. Dobar tempo i otvorena igra
  • OsamŠest
    8.3k
    Ovaj Canjuga preko tv-a isti Toni Fruk. Plava kosa, frizura, štucne do pola, visina… Čak i pozicija na terenu se poklapa.Blueshadow86

Meni na momente isti Majer, samo agilniji. Jako interesantan igrač.. Rano je za procjene, ali gledajući ga i u nižim uzrastima, mislim da će biti igrač za Dinamo.
  • Jos-Optimus
    13.1k
    Znači, na Indexu je izglasano da je Hajduk imao bolji prijelazni rok od Dinama 73-27. Koja smijurija. Kako god gledam popis onih koji su došli i koji su otišli - ne mogu shvatiti na koju foru ljudi misle da je Hajduk to bolje odradio. Pa mi smo za B momčad doveli igrače kakve oni nisu ni za prvu.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Zanimljiv ovaj novi napadač Varaždina, Jurić.

U 40 minuta taknuo je loptu 5 puta, u šansi se nije našao.
  • hardek
    12.5k
    Znači, na Indexu je izglasano da je Hajduk imao bolji prijelazni rok od Dinama 73-27. Koja smijurija. Kako god gledam popis onih koji su došli i koji su otišli - ne mogu shvatiti na koju foru ljudi misle da je Hajduk to bolje odradio. Pa mi smo za B momčad doveli igrače kakve oni nisu ni za prvu.Jos-Optimus

Recency bias. Mi smo izgubili od Vikinga i igrali X s Istrom a oni su izborili Europu nakon 60 godina i razmontirali Lokomotivu. Nema to veze s transferima samo s predstavama momčadi u zadnja 2 tjedna
  • Jos-Optimus
    13.1k
    Ne bih rekao, prije bih rekao da je ponovno riječ o teškoj deluziji jer od onog dendockera rade Bennacera, a od svih ostalih Maradone...pa kako može netko zdravorazumski misliti da je ovo: Khalil Fayad, Alec Van Hoorenbeeck, Leander Dendoncker, Dennis Hadžikadunić, Mathieu Acapandié, Alberto del Moral, Etnik Brruti, Anđelo Šutalo, Dalisson de Almeida, Marin Šotiček, Carlos Martín BOLJE OD OVOGA: Smail Prevljak, Aleks Stojaković, Dominik Kotarski, Mislav Oršić, Luka Ivanušec, Stjepan Radeljić, Kiril Kravcov, Noah Nsoki, Dani Rodríguez, Iker Almena?

Još su ljudi ostali bez Pukštasa, Almene i Sigura, am ibez Vidovića i Bakrara. Garantiram da smo se odmaknuli od njih za još jednu dimenziju
  • hardek
    12.5k
    Frende da smo mi izborili LP a oni ispali iz Europe uz ovoliko kikseva u prvenstvu bio bi rezultat 80-20 za nas u anketi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.